Hvordan lage en linje tegning i Flash

Adobe Flash er ofte brukt til å lage animert innhold for web. Verktøyene av Flash er i hovedsak relatert til animasjon og definere handlinger i tidslinjen. Flash har ikke en full pakke med grafikk verktøy for tegning. I stedet, brukere generelt skape arbeid i et annet program for å importere til Flash. Men hvis du trenger for å lage en linje tegning i Flash, er det muligens å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Laste eller laste ned et referansebilde på din datamaskin.

2 Start Flash. Klikk på "Actionscript 3.0."

3 Velg "Fil" fra menyen og velg "Import". Fra alternativene, velger du "Importer til Stage". Bla til og importere referansebildet. Gå til tidslinjen, og klikk på "Nytt lag" -knappen. Dette er det laget du vil trekke på.

4 Velg "Pen" verktøy fra verktøylinjen. I "Properties" panel, velg "Stroke" farge. Juster "Stroke" glidebryteren for å velge bredden på linjen.

5 Klikk på lerretet for å legge til et punkt for en slutten av en linje. Klikk igjen for å legge til et annet punkt. Fortsett å legge til punkter for å gjøre linjen. Dra med musen når du legger til poeng for å justere kurven av linjen. Lagre arbeidet ditt.