Hvordan lage en realistisk 3D City i After Effects

I Adobe After Effects, kan brukerne kan ta to-dimensjonale bilder og gjøre dem om til en virtuell tredimensjonal verden, som en by. Enten du ønsker å opprette Chicago skyline eller viltvoksende skyskrapere i New York City, kan du gjøre det ganske enkelt med After Effects. Når de opprinnelige teksturer er brukt, kan du kopiere byer for å legge til dybde og særpreg til skapelsen.

Bruksanvisning

1 Velg teksturer som du vil bruke for sidene av bygninger. Finn bilder å bruke på copyright-free nettsteder som Wikimedia Commons, Flikr eller en Adobe After Effects tekstur nettside.

2 Avgjør om du ønsker å opprette en bylandskapet om natten eller i løpet av dagen. Velg dine bilder basert off av disse innstillingene.

3 Importer bildene til et fotoredigeringsprogram som GIMP eller Photoshop. Bruk "Distort" -verktøyet til å flate ut biletet ut slik at den er parallell på skjermen. Lagre bildet som en JPG for innførsel til Adobe After Effects.

4 Åpne After Effects og starte en ny komposisjon. Velg den lengden som du vil at prosjektet og trykk "OK".

5 Høyreklikk i sammensetningen vinduet og velg "Import". Velg byens bygge bildene du vil importere som teksturer.

6 Dra og slipp bygningen bilde i "Comp" -vinduet. Gå til "Layer" og velg "Precompose." Velg "OK" i pop-up vindu. Dobbeltklikk på bygningen laget for å åpne sin sammensetning lag. Høyreklikk og velg "Properties". Endre størrelse sammensetningen til 800 piksler. Trykk "OK", høyreklikk på "Monitor" vinduet og velg "Tilpass til Comp." Nå bygningen bildet er skalert slik at det vil passe bedre i prosjektet.

7 Klikk på "3D" ikonet for å gjøre bygningen 3D. Nå en "y", "x" og "z" justeringer vil vises.

8 Velg "View" og velg "Top". Dette vil nå vise bygningen som en flis. Trykk "Ctrl" og "D" for å duplisere laget og skape en annen side av bygningen. Dra bygget opp parallelt med den opprinnelige side.

9 Lag to flere dupliserte sider og rotere dem til å passe på venstre og høyre. Nå bør du se en firkant på oversiktsvisning. Klikk på "View" -knappen og velg "Custom View 1" for å se hvordan bygningen ser ut i 3D-rom. Juster noen sider som overlapper hverandre.

10 Høyreklikk i vinduet og velg "New" og "Solid". Velg en grå eller svart solid. Klikk på "3D" -ikonet for solid. Gå tilbake til topp utsikt og roter taket brikke slik at den sitter på toppen av bygningen.

11 Gå tilbake til den opprinnelige sammensetning og se enkelt 3D-bygningen i svart plass. Duplicate bygningen eller bruke andre bygge teksturer for å skape flere bygninger for prosjektet.

12 Bruk "Transformer" verktøyet og for å justere posisjonen og størrelser av hver bygning. Spre dem rundt, og du vil skape 3D bylandskapet.

Hint

  • Lek litt med belysning verktøy for å sette forskjellige stirrer og sollys eller måneskinn ut av bygningene.