Hvordan lage en Road Runner e-postadresse

Hvordan lage en Road Runner e-postadresse


Road Runner er en Internett-leverandør. Når du registrerer deg for nye Internett-tjenesten, får du en e-postadresse sammen med kontoen. Den primære e-postadressen er tildelt til deg av Road Runner representant. Du får også flere postkasser med den konto som du kan sette opp på egen hånd når som helst. Det er enkelt å sette opp disse nye e-postadresser gjennom den primære e-postadresse. Du trenger logg på med den primære e-postadresse for å kunne opprette nye Road Runner e-postadresser.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på Subscriber Selv Care-systemet (se Resource delen av denne artikkelen). Bruk innloggingsdetaljer for master-postkontoen. Klikk på "Logg inn".

2 Klikk på "Opprett ny Sub bruker" på toppen av "User Management" side.

3 Skriv inn detaljene for den nye kontoen, inkludert "Sub Bruker-ID" (den første delen av e-postadressen), fornavn, etternavn og passord for den nye kontoen. Klikk på "Opprett ny Sub Bruker". Hvis den nye e-postadressen er opprettet, vil du motta en "suksess" bekreftelse på neste side.

Hint

  • Abonnent Selv Care-systemet vil ikke tillate deg å lage en ny e-postadresse dersom du allerede har brukt alle dine tildelte kontoer.