Hvordan lage en søt blogg

Hvordan lage en søt blogg


For å gjøre en søt blogg bør du velge et tema å skrive at du er kjent med og brenner for. De mest vellykkede blogger er fylt med kunnskapsrik informasjon og oppdateres jevnlig. Velg en nisje som du vet mye om og designe bloggen din til å passe emnet. En søt layout, bilder og vittig innhold er avgjørende når du gjør en søt blogg som skiller seg ut fra resten. Når du finner en blogg vert som passer dine behov, prosessen med å lage en søt blogg som vil tiltrekke seg tilhengere er enkelt og morsomt.

Bruksanvisning

1 Finn en vert for bloggen din. Velg en vert som tilbyr gratis blogger og oppsett sammen med andre nødvendige funksjoner. Blogger og Wordpress er to vanlige vertene som tilbyr gratis blogger lastet med viktige funksjoner.

2 Velg et navn for bloggen din som vil tiltrekke seg lesere og være lett for dem å huske. Tittelen på bloggen din skal være relevant til innholdet du ønsker å legge inn slik at det er lettere å bli funnet med søkemotorer.

3 Velg en layout for bloggen din. Gratis blogg vertstjenester tilbyr forrett oppsett med en rekke søte design å velge mellom. Velg en som du liker og som passer gjenstand for bloggen din. Du kan senere tilpasse oppsettet for å passe bloggen din behov.

4 Design bloggen din. Blogg hosting-tjenester gir funksjoner som bilde opplasting, tilpassede widgets, skrifttyper og tilpassede farger. Velg farger som vil matche din blogg layout og appellerer til leserens øye. Font farger som er for lys eller for mørk fungerer ikke bra når den plasseres på kontrasterende bakgrunn.

5 Legg søt grafikk og mønstre til bloggen din. Myspacegraphic.org har hundrevis av søte bilder med koder som du kan tilpasse og legge til bloggen din. Selv om de er laget for MySpace, de fungerer på blogger også. bloggen din skal være fargerik og har bilder som folk i alle aldre vil finne søte, som for eksempel dyr og tegneseriefigurer.

6 Lær hvordan du redigerer CSS oppsett slik at du kan lage søte bakgrunn og hoder for bloggen din. Det finnes mange gratis tutorials på nettet, for eksempel Yourhtmlsource.com, som lærer deg hvordan å lage CSS-layouter. Photoshop og Paintshop er to verktøy som kommer godt med når du ønsker å designe søte bilder og grafikk selv. De kommer med en funksjon som kan kutte enkle gjenstander ut av bildene og lime dem på andre bilder.

7 Oppdatere bloggen din. For å tiltrekke seg lesere og følgere, må bloggen din oppdateres regelmessig, for eksempel tre til fem dager i uken. Legg mange bilder som er relatert til emnet i innleggene dine. Post linker til kilder og kreditt fotografer på noen av bildene som du ikke eier når informasjonen er tilgjengelig.

8 Legg stil til bloggen din. En blogg er ikke søt hvis den er full av kjedelige temaer og ser ut som om det var skrevet av en humørløs robot. Du trenger ikke å gjøre dine emner morsomt, men noen vennlige, uformelle kommentarer i innleggene dine vil gi leserne en personlig forbindelse med bloggen din.

9 Fremme bloggen din. For at en blogg for å være vellykket, må det være fullpakket med nyttig eller interessant informasjon og bør ha etterfølgere. Sosiale nettverk som Facebook og samfunnet fora er gode steder å fremme bloggen din uten å annonsere. Poste lenker sammen med iøynefallende informasjonen vil hjelpe bloggen din bli vellykket.

Hint

  • Hvis domenenavnet du har valgt for bloggen din er tatt, forkorte ordene eller legge til tall, bindestrek og understrek å gjøre det unikt.