Hvordan lage en tekst med HTML

Hvordan lage en tekst med HTML


HTML-spesifikasjonene inkludere koder for å lage tekst input felt innenfor former, som du deretter kan programmere med Javascript, PHP eller ASP.Net å sende til en database. Den <input> -taggen brukes til å lage inndatafelt for tekst og sende knapper i HTML4 og XHTML. Du kan også bruke <input> for å lage spesielle "navn" eller "e-post" tekstinntastingsfelt når koding i HTML5. Selv om ikke programma mye forskjellig fra den gamle "teksten" input, disse <input> typer gje semantisk mening til websiden.

Bruksanvisning

1 Åpne din webside i en kode editor, og finne åpningen <form> -taggen. Hvis du ikke ser en, legge til åpning og lukking <form> taggene til siden din kode. Mellom disse taggene, skriv inn din <input> koder og hva andre skjemarelaterte kodene du trenger. Et generisk tekstfeltet ser slik ut i HTML:

<Input type = "text" />

2 Legg et "navn" attributt til din <input> tag, og gi den et unikt, meningsfullt navn. Du kan også legge til "verdi" attributt til en <input> tag til forfyll inntasting av tekst.

<Input type = "text" name = "name" value = "John Doe" />

3 Pakk en <label> tag rundt <input> -taggen for å legge til en etikett til skriving. Skriv inn teksten til etiketten sted mellom åpning og lukking <label> tags, enten før eller etter <input> tag. Deretter sette "for" attributt for etiketten et navn du <input> -taggen.

<Label> Ditt navn: <input type = "text" name = "name" value = "John Doe" /> </ label>

4 Endre "type" attributt fra "tekst" til "navn" for å bruke HTML5-kode, hvis ønskelig. Per 2011, ikke alle HTML5 <input> typer jobber i de mest populære nettleserne, men "navn" og "e-post" arbeid i både Chrome og Firefox. Dette endrer ikke mye, men det er mer semantiske og "meningsfylt" koding. Også endre "verdi" til "plassholder", og angi noen eksempeltekst. Verdier for <input> blir sendt til serveren når brukeren klikker på "Send" -knappen ved en feil, men plassholder gir bare et eksempel tekst. Her er hva <input> -feltet for et navn ser ut i HTML5:

<Label> Ditt navn: <input type = "navn" name = "navn" plassholder = "John Doe"> </ label>

Hint

  • Ikke bruk HTML5-kode med mindre du først installere en Javascript for å gjøre den bakoverkompatibel med eldre nettlesere.
  • Ved koding for HTML5, noen attributter ikke jobbe med eldre nettlesere. I dette tilfellet, nyere nettlesere få ekstra "hjelper" innhold, som f.eks tekst, mens siden fortsatt fungerer på eldre nettlesere, men med færre funksjoner. Du kan også bruke Javascript høst-backs.