Hvordan lage en tilfeldig variabel Permanent

Hvordan lage en tilfeldig variabel Permanent


Programmerere bruker tilfeldige tall for å løse mange vanskelige problemer, spesielt i matematikk, spillutvikling og økonomisk modellering. Ofte må en programmerer generere et tilfeldig tall og lagre den for permanent bruk. Dette er en utfordring. Programmerere må generere tilfeldige tall dynamisk og dynamisk opprettede data vanligvis ikke vedvare lenger enn livet av søknaden eksempel. Du kan løse dette problemet og gjøre en tilfeldig variabel permanent ved hjelp av en database eller XML-fil i nesten alle programmeringsspråk.

Bruksanvisning

1 Generere et tilfeldig tall og lagre den i variabelen av ditt valg. Tilordne variabelen en "streng" eiendom og gi variabelen et navn av ditt valg. Sørg for at ingen andre objekter i koden bruke dette navnet.

2 Forbered database, XML-fil eller andre data utholdenhet lagringsmodulen ved å opprette en enhet med to egenskaper: et navn og et nummer. Du vil sannsynligvis spare mer enn en enkelt tilfeldig tall til vedvarende datalagring, så det kan være lurt å legge en identitet tilvekst hvis du bruker en database.

3 Koble til databasen, XML fil eller andre data vedvarende lagring.

4 Lagre variabel som inneholder tilfeldige tall for enhetens numeriske eiendom. Tilordne variabelen navn til navnet på den spesifikke enhet.

5 Dehydrerer tilfeldig variabel fra datalagring å bruke den. Du trenger ikke lagre det etter hver bruk.

Hint

  • Hvis du foretrekker det, kan du generere et tilfeldig tall og manuelt tilordne den til en konstant eller til "skrivebeskyttet" eiendom som tilhører et objekt.
  • Noen rammer gir ikke en trådsikker tilfeldig klasse.