Hvordan lage en tilkoblingshastighet Raskere Med Freeware

July 24 by admin

Internett-tilkoblingen er mengden av data som datamaskinen mottar per sekund mens du er koblet til Internett. Ved hjelp av flere typer freeware, kan du øke eller optimalisere tilkoblingshastigheten. Merk at hvis du bruker oppringt tjeneste, kan det vanskelig å gjøre en betydelig endring i allerede treg Internett-hastighet.

Bruksanvisning

1 Bruk Download Accelerator Plus freeware å øke overføringshastigheten. DAP er designet for å gjøre dine nedlastinger gå raskere enn normalt. DAP skaper flere tilkoblinger av mindre fil segmenter. Det kan øke nedlastingshastigheten firedoblet i noen tilfeller. Se Ressurser for å lære mer og laste ned programmet.

2 Bruk in-house freeware "Windows-brannmur" for å øke tilkoblingshastighet. For å få tilgang til denne pre-installert verktøyet, gå til "Control Panel" fra Start-menyen og dobbeltklikk på "Windows Firewall". Klikk på "On". Dette vil forhindre at uautoriserte programmer som kjører i bakgrunnen og bruker opp Internett-båndbredde.

3 Bruk "FlashGet" for å øke Internett-tilkoblingen. Dette freeware integreres med nettleseren og laster ned filer fra flere kilder for å gi deg den beste samlede tilkoblingshastighet. Det skaper også en rekke laste ned kataloger som vil hjelpe deg detaljstyre Internett-forbindelsen båndbredde. Med andre ord, det hjelper deg prioritere dine web-baserte oppgaver slik at du ikke overdrive den eksisterende båndbredde og generelt tregere tilkobling. Se Ressurser for å lære mer og laste ned dette programmet.

Related Articles