Hvordan lage en Twitter Application

Hvordan lage en Twitter Application


Den sosiale medieprogrammet Twitter benytter programmer for å forbedre brukeropplevelsen. Programmene er dataprogrammer som hjelper på Twitter-brukeren oppdatering og kontakt med mennesker og sosiale grupper mer effektivt og raskt. Programmene er også gode nettverk verktøy, spesielt hvis Twitter brukerens konto er ment for profesjonell bruk. Twitter lar sine brukere å opprette og nettverksapplikasjoner. Søknaden design er relativt enkelt, og resultatene kan være givende for en Twitter-bruker.

Bruksanvisning

1 Bli med på Twitter. Du trenger en profil for å holde kontakten med søknaden og med Twitter. Lag din Twitter-konto, og beskrive deg selv på en måte som vil koble deg til søknaden din. Staten at du er skaperen av programmet i din biografi.

2 Undersøke hvordan Twitter søknaden vil bli utnyttet. Ikke alle Twitter-programmer er tilgjengelig for alle medieenhet. For eksempel, mange brukere tweet mens på mobile enheter som bruker en rekke operativsystemer, for eksempel Android. Noen Twitter-programmer trenger ekstra programmering for å arbeide med disse enhetene. Med Android eksempel, vil du trenger å importere Android og Java-innhold for å lage en søknad for Android-brukere.

3 Bruk Twitter API. Den Twitter API, eller Application Programming Interface, er hovedprogrammet Twitter lar brukerne for å utvikle applikasjoner. Et API er den eneste måten å utvikle en Twitter-programmet siden programmet skal utnytte en brukers data. For sikkerhets skyld, Twitter lar bare brukere eller tredjeparter utvikle Twitter applikasjoner gjennom Twitters API service.

4 Lag en nettside for din søknad. Når du har opprettet din Twitter søknad med Twitter API, kan du lage et nettsted. Nettstedet vil tjene brukerne som et sted å enten laste ned programmet eller lære mer om programmet. Link nettsiden til din personlige Twitter-konto.

5 Opprett en Twitter-konto for søknaden din. Selv Twitter-applikasjoner kan ha Twitter-kontoer. Twitter-programkonto vil holde fans av programmet oppdatert på eventuelle serviceoppgraderinger eller produktnyheter. Det er også en fin måte å kommunisere med fans av programmet eller få forslag og klager på programmet.

Hint

  • Du kan ikke selge en Twitter API til en tredjepart. Dette vil resultere i en sletting av din søknad og din Twitter-konto. Søknaden din må ikke spam produkter eller tjenester til brukerne. Du må også respektere brukerens personvern når du får en relevant informasjon fra dem gjennom din Twitter-programmet.