Hvordan lage en USB Ikke-flyttbar

Hvordan lage en USB Ikke-flyttbar


Når du arbeider med sensitive filer på datamaskinen, kan det hende du ønsker å bruke ekstra midler - i tillegg til vanlig passordbeskyttelse - for å beskytte dem. En måte å gjøre dette på er å bruke et program for å lage din USB-pinne som ikke kan fjernes. Når du gjør dette, oppretter programmet en komplisert sekvens av tall og bokstaver på USB-pinne, og operativsystemet kjører bare riktig når denne koden er til stede.

Bruksanvisning

1 Gå til IDSecuritySuite.com og få USB Lock Key. Programmet fungerer ved å opprette en spesiell kode som kreves for at datamaskinen skal kjøre, og installere denne koden på din USB-pinne. Alle som prøver å få tilgang til datamaskinen i løpet av denne tiden vil se en blokkert skjerm som hindrer dem fra å gjøre noe. Per dato for offentliggjøring, USB Lock Key koster $ 37.

2 Få Predator fra Montpellier-Informatique.com. Når du konfigurerer Predator, datamaskinen bare kjører ordentlig hvis USB stick er satt inn i datamaskinen. Når det er fjernet, musen og tastaturet er deaktivert og skjermen dempes. Per dato for offentliggjøring, koster Predator $ 29.

3 Gå til SourceForge.net og laste ned USB System Lock. Programvaren skaper et unikt nummer som er lagret på både datamaskinen og USB stick - når antallet ikke er til stede - noe som betyr når du fjerner USB stick - datamaskinen vil ikke fungere. Per dato for offentliggjøring, er USB System Lock gratis å bruke.

Hint

  • Hvis du mister din USB-pinne, kan du være i stand til å få tilgang til datamaskinen din, så vær forsiktig.