Hvordan lage en Valentine Powerpoint Slide Show

En PowerPoint-presentasjon er en herlig måte å formidle et budskap, med fargerike bakgrunner, livlige animasjoner og ditt valg av fonter. Dette gjør en lysbildefremvisning ideelle medium med å lage en søt og romantisk lysbildefremvisning for Valentinsdag. Enten du ønsker å lage en PowerPoint med en Valentine tema for en trening eller møte presentasjon, eller du ønsker å lage en lysbildefremvisning for den spesielle personen, gir PowerPoint verktøy og funksjoner du trenger.

Bruksanvisning

Lag en Valentine PowerPoint Bakgrunn

1 Lag en Valentine-tema bakgrunn. I PowerPoint 2003, gå til "Format" -menyen og klikk "Bakgrunn".

2 Klikk på rullegardinpilen under "Bakgrunn Fill" og velg "Fyll Effects". Klikk på "Gradient" under "To Colors" og velge rødt og svart.

3 Velg et alternativ under "Shading Styles" og klikk "OK." Dette vil avgjøre vinkelen på bakgrunn fyllfargene. Klikk på "Bruk på alle lysbilder."

4 Gå til "Design" -kategorien i PowerPoint 2007. Klikk på "Bakgrunn Styles" og klikk "Format bakgrunn." Velg et alternativ i "Type" drop-down. Dette vil avgjøre vinkelen på bakgrunn fyllfargene.

5 Klikk på "Gradient Fill." I "Gradient Stopper" drop-down, velg "Gradient Stop 1" og velg rødt. Velg "Gradient Stop 2" og velg svart. Velg "Gradient Stop 3" og klikk "Fjern". Klikk "OK" for å bruke bakgrunnen.

Lag en Valentine bilde på alle lysbilder

6 Legg en Valentinsdag bilde, for eksempel et hjerte, Cupid eller lepper til hvert lysbilde ved å plassere den i lysbildemalen. I PowerPoint 2003, gå til "View" -menyen, velg "Master" og klikk "Slide Master." I PowerPoint 2007, gå til "View" -fanen og klikk på "Slide Master."

7 Gå til "Insert" -menyen i PowerPoint 2003. Pek på "Bilde" og velg "Clip Art." I PowerPoint 2007, gå til "Sett inn" og klikk "Clip Art" i "Illustrasjoner" gruppe.

8 Skriv inn et ord eller uttrykk som beskriver utklippet du ønsker, for eksempel "valentine", "hjerte" eller "Amors". Klikk på utklippet du ønsker fra resultatene.

9 Endre størrelsen på utklipp ved å dra grensene. Flytt utklipp ved å klikke på den for å velge det. Grab drahåndtaket, som ser ut som et plusstegn med piler på hver ende, og flytte det som er ønskelig.

10 Klikk på "Close Master View" på "Slide Master" verktøylinje i PowerPoint 2003 for å lagre endringene. I PowerPoint 2007, gå til "Slide Master" og klikk "Close Master View."

Fullfør din valentine PowerPoint Slide Show

11 Velg en skrifttype som er romantisk og frilly, for eksempel "Bradley Hand," "Curlz MT" eller "fransk Script MT." Velg en lys skriftfarge som hvitt, slik at dine ord er lette å lese.

12 Animere lysbilder. Gå til "Slide Show" -menyen i PowerPoint 2003 klikker "Animasjon ordninger", og velg en ordning. I PowerPoint 2007, gå til "animasjoner" -kategorien, og velg en ordning fra "Animate" drop-down.

1. 3 Sett opp lysbildefremvisning for å kjøre automatisk hvis du gir eller sender den til noen. Gå til "Slide Show" -menyen og klikk "lysbildeoverganger." I PowerPoint 2007, gå til "animasjoner" -kategorien.

14 Fjerne "On Mouse Klikk" boksen. Velg "automatisk etter" boksen, og angi en tid etter som du vil at lysbildefremvisningen for å fortsette.

15 Legg Valentinsdag sitater, dikt eller annen tekst til hvert bilde. Lagre lysbildefremvisningen ved å klikke på "Lagre" -knappen.