Hvordan lage en webside lett å finne

Hvordan lage en webside lett å finne


Web-sider må være lett å finne av søkemotorer på nettet, slik at folk kan finne dem raskt og enkelt. Dessverre er mange nettsteder aldri bli oppdaget av det offentlige fordi deres skapere ikke har mestret reglene for å være lett å finne. For å sørge for at dette aldri skjer til nettstedet ditt, kan du følge disse enkle regler for å holde nett synlig.

Bruksanvisning

1 Sørg for at tittelen overskriftene på sidene dine er klare, konsise, og lett søkbare. Sørg for at titlene er interessant nok til å trekke leserens oppmerksomhet og at de gjenspeiler den kroppen på siden godt.

2 Innlemme tittelen på siden så mange ganger som mulig inn i kroppen på siden. Ikke stappe tittelen ord på det punktet at det virker tvunget og jevnt innlemme dem så ofte som mulig for å rangere høyere i søkemotorer.

3 Gå direkte til nettsteder av noen online søkemotorer og sende det inn til dem manuelt for å bli oppført på deres søkemotor. De fleste søkemotorer krever ikke dette så sjekk hjemmesidene til alle søkemotorene du kan tenke på å finne ut om de krever underkastelse.

4 Lag solid, verdifullt innhold. Innhold som er verdsatt av andre vil være knyttet tilbake til, og tilbake koblinger er en uvurderlig måte å få høy søkemotorrangeringer og økt synlighet. Rangeringen med søkemotorene vil gå opp når noen poster en link til din nettside på deres nettside.