Hvordan lage et gratis nettsted og gratis domene

For å opprette en Internett-tilstedeværelse på World Wide Web, trenger du et nettsted som er bilen for visning av informasjon og et domenenavn som gir en online sted, for eksempel "http://www.mydomain.com", der nettsiden lever. Vanligvis må du kjøpe disse elementene; men du kan finne mange leverandører på Internett som lar deg opprette en gratis nettsted og sikre en gratis domenenavn når du registrerer deg for en konto med dem.

Bruksanvisning

Lag en gratis nettsted

1 Bestem deg for de funksjonene som ønsker at nettstedet skal ha. For eksempel, gjør du kreve nettsted maler som du kan bruke og redigere for nettstedet ditt, trenger du avanserte blogging evner til å fremme dine sider eller foretrekker du en vert som ikke pålegge sine reklamelogoer på dokumentene dine? Hvis ja, se på Webs.com, Weebly.com og Wix.com å bla gjennom omfattende design tilgjengelig. Forskning WordPress.com, Blogger.com og LiveJournal.com å se nærmere på funksjoner med disse blogg leverandører. Videre er Weebly.com en gratis tilbyder som ikke satt noen markedsføringsmateriell på sidene dine. Til slutt, sørg for å se etter "Funksjoner" på hver leverandør for å få en fullstendig oversikt over alle fordelene tilgjengelig for deg.

2 Les alle leverandørens spesifikke "Hjelp" for å sikre at du forstår vilkårene i gratis nettsted, som ikke sender noe voksent materiale. Videre kan du få svar på vanlige spørsmål, som for eksempel hvordan du kan få hjelp til nettstedet ditt, for å forstå leverandørens spesifikke prosesser.

3 Bruk aktuelle nettstedet leverandørens "Registrer deg" -knappen eller lignende for å opprette kontoen, og følg instruksjonene for å legge inn de nødvendige data, for eksempel passord og e-postadresse, og klikk.

4 Følg leverandørens spesifikke instruksjoner for å opprette en gratis nettside.

Lag en gratis domene

5 Se på gratis domene tilbydere som CO.NR og ShortURL.com å lese om sine prosesser og evner. I tillegg lese gjennom noen av vilkårene i tjenestesider for å sikre at du forstår vilkårene som tillater deg å beholde denne gratis domene. For eksempel, de fleste verter ikke tolerere spamming og kan deaktivere eventuelle kontoer som dette bruker domenet.

6 Skriv inn ønsket e-postadresse i tekstfeltet utpekt av leverandøren, og klikk på en knapp, slik som "Check", for å se om den ønskede domenet er tilgjengelig. Hvis ikke, vertene vanligvis gi lignende navn som du kan bruke.

7 Registrer deg med din valgte leverandør ved å klikke på vertens "Sign Up" knappen eller lignende. Følg instruksjonene for å gi den nødvendige informasjon som er nødvendig for å opprette en konto.

8 Følg domenet leverandørens spesielle instruksjoner for å opprette en gratis domene.