Hvordan lage et nettsted for en organisasjon

Hvordan lage et nettsted for en organisasjon


Det er mange elementer å vurdere når du gjør et nettsted for en organisasjon. Den layout, design, tema og innhold alt påvirke individuelle oppfatninger av organisasjonen som helhet. Gjør et sterkt førsteinntrykk ved å skape et profesjonelt utseende nettsted som er visuelt tiltalende og rik med kvalitetsinnhold.

Bruksanvisning

1 Leie noen til å bygge organisasjonens hjemmeside. Du vil den skal se så profesjonelt som mulig; dermed, med mindre du har omfattende erfaring å bygge nettsteder, er det best å leie en ekspert. Du kan også være lurt å vurdere å ansette en grafiker til å hjelpe med designelementer. Sørg for å arbeide sammen med ditt nettsted utvikler og grafiker for å sikre farger, layout, stil og tema tilstrekkelig representere organisasjonen.

2 Opprett en registreringsside for besøkende å få tilgang til hele eller deler av informasjonen på nettstedet ditt. Dette vil bidra til å holde styr på besøksstatistikk og skaper en kontaktliste for organisasjonen.

3 Skriv en grundig beskrivelse av organisasjonen og dens historie. Hvordan og hvorfor ble det opprettet? Når og av hvem? Hva er målene for organisasjonen og hva betyr det for? Hva har organisasjonen oppnådd? Hva er det organisasjoner formålsparagraf?

4 Skriv en kort bio på alle ansatte i organisasjonen, og inkluderer et bilde av hver person. Hvis det er for mange mennesker kan du bare inkludere ledere. Denne informasjonen vil hjelpe de besøkende føler seg mer kunnskapsrike og koblet til organisasjonen og menneskene i den.

5 Legg til en side fremhever aktuelle problemstillinger organisasjonen støtter eller kampanjer det er å ha. For eksempel vil en ikke-for-profit organisasjon ønsker besøkende å se hva de gjør og hvordan deres donasjon penger (eventuelt) blir brukt. En for-profit organisasjon ønsker å annonsere sine produkter, tjenester, salg og kampanjer.

6 Legg til en hendelse kalender å markere kommende hendelser som organisasjonen innehar eller at organisasjonen planlegger å delta.

7 Legg en "Ofte stilte spørsmål" -delen med svar på spørsmål folk måtte ha om organisasjonen.

8 Legg en donasjon knappen (hvis organisasjonen er ikke-for-profit) og diskutere noen andre måter folk kan bidra til å støtte din sak (for eksempel gjennom frivillig eller signering begjæringer.)

9 Legg til en kontakt side med organisasjonens adresse, telefonnummer, faksnummer, e-postadresse og annen kontaktinformasjon du måtte ha.

10 Eksperimentere med layout og design av nettstedet ditt til du er fornøyd.

Hint

  • Gjør navigere nettstedet ditt enklere med et nettsted kart eller nettside søkemotor.