Hvordan lage et nettsted på en CD

Opprette en nettside på en CD kan se vanskelig, men det er en prosess som alle kan følge med riktig retning. Hvis du ønsker å utvide ditt nettsted tilstedeværelse utover desktop computing, utforme den på CD setter deg utover realms av Internett og i hendene på perspektiv kunder og ulike målgrupper. Videre brenne en nettside til CD gir deg en sjanse til å tilby ulike elementer, som bonusfunksjoner. Nettstedet vil være det samme som en interaktiv DVD, men med mulighet for å koble til Internett hvis det er mulig, og med mer plass på platen for data.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word. Klikk på "New" og deretter "Web Page", som er på høyre side av skjermen (under "Nytt dokument" -fanen). Skjermen ser du bør være blank, men bredere enn normalt - et signal om at du nå lage et nettsted.

2 Bruk grunnleggende design først, så får lyst senere. På nettsiden du har åpnet i Microsoft Word, gjøre den første linjen din tittelsiden, etterfulgt av et bilde. Neste, gi en kort oppsummering av hva ditt nettsted handler om, inkludert en bio. Følger det med en hvilken som helst informasjon om emnet. Etterpå, lage en liste over ord som vil fungere som linker til filene som ligger på CD-en. Disse ord eller setninger vil fungere som hyperkoblinger til andre steder på nettstedet eller andre nettsteder på Internett. Så lenge CD i maskinen, og det er en Internett-tilkobling, vil nettsiden være i stand til å koble til det aktuelle området.

3 Hvordan lage et nettsted på en CD

Opprett koblingene ved først å markere ordet eller uttrykket som skal brukes. Deretter går du til menyen og finner "Sett inn link" -ikonet. Klikk på dette ikonet; et nytt vindu vil komme opp.

For eksterne lenker, er "adresse" det eneste området du trenger å være opptatt av. Skriv inn ekstern lenke (yahoo.com, ESPN.com, etc.) og trykk "OK".

Interne linker følge en annen prosess, fordi du ikke koble til eksterne kilder på Internett, men til andre filer på CD. (De fleste CD-stasjoner er merket "D:") Derfor betyr riktig retning gjør at websiden din på CD forstår det. For en CD, noen av disse reglene er de samme. Den interne koblingen vil først vise katalogen hvor filen er lagret, etterfulgt av filnavnet.

4 Sørg for at all informasjonen ligger i en mappe som vil bli overført til CD. På skrivebordet, opprette en mappe og legg i det alle filer som skal brennes på CD som du kommer til å lenke til din nettside. Ved å gjøre dette, kan du koble dine filer på riktig måte før brenning filene til CD.

Gå tilbake til nettsiden din og klikk på "Sett inn link" -ikonet. I "Adresse" -feltet, skriv inn følgende:

D: // [mappenavn] / filnavn

Klikk på "OK" -knappen; du nettopp har fullført din indre link. Legg merke til at linken ikke vil fungere før CD-en er brent, på grunn av kommando kartlegge filen til CD og ikke skrivebordet.

5 Lagre nettsiden ved å klikke på "File" og deretter "Lagre som webside." Nederst i dette vinduet, skriv inn navnet på filen; i drop-down boks, velger du "enkelt nettside." Etter fullført, bør filen dukke opp på skrivebordet som en nettside med Internet Explorer-ikonet. Velg CD-brenner og følg trinnene for å opprette en data-CD; brenne mappen og din nettside på den. Hold nettside ut av mappen for enkel tilgang på CD.