Hvordan lage et skjema i Excel 2007

Microsoft Excel 2007 er et regnearkprogram som lar brukerne lagre alle typer data, lage diagrammer og utføre ligninger. Når du arbeider med et regneark, kan du ha en rad med data som er lang og krever horisontal rulling i søknaden. Opprette en dataform vil åpne en dialogboks som lar deg legge til, redigere, slette og finne rader i tabellen. I Excel 2007 er "Form" knappen i utgangspunktet skjult, men det kan nås fra verktøylinjen for hurtigtilgang.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel 2007-program. Klikk på "Microsoft Office" -knappen og velg "Open".

2 Finn filen Excel 2007 som er lagret på datamaskinen din som du ønsker å opprette et skjema. Velg filen og klikk på "Open" knappen.

3 Legg noen kolonneoverskriftene til kolonnene i regnearket. Klikk på en celle i datatabellen der du vil legge til skjemaet.

4 Klikk på pilen ved siden av Quick Access Toolbar og klikk på "Flere Kommandoer" alternativet. Klikk på "Alle kommandoer" og velg "Form" knappen fra listen.

5 Klikk på "Form" knappen fra Quick Access Toolbar. Dataene skjemaet vil vises som en dialogboks i regnearket.

6 Klikk på "Ny" knappen i dataskjemaet dialogboksen hvis du ønsker å legge inn data for en ny rad. Tast inn dataene inn i det nye feltet som vises i dialogboksen og trykk "Enter".

7 Klikk på "Finn neste" eller "Finn Prev" knappene for å navigere til hver rad i dataskjemaet dialogboksen. Klikk på "Criteria" -knappen for å legge inn alle data du vil søke etter i skjemaet.

8 Endre data på rad i dataskjemaet dialogboksen ved å klikke på en rad og legge inn de nye dataene. Trykk "Enter" og raden vil bli oppdatert på skjemaet, og i regnearket.