Hvordan lage GIF i Photoshop

Det er mange forskjellige bildeformater som er tilgjengelige for grafikk artist, fra TIF til JPEG og PNG. Hvilken du velger å bruke vil blant annet avhenge av innholdet i prosjektet som du bruker Adobe Photoshop. For eksempel, hvis du oppretter en trykt element som en annonse eller skilt som har et fotografi i det, kan det være lurt å bruke en JPEG. Men hvis du oppretter noe for Internett, vil du sannsynligvis ønske å bruke en GIF på grunn av sin lille filstørrelse og det faktum at det kan innlemme åpenhet. Konvertering et bilde til en GIF er ganske enkelt ved hjelp av Photoshop.

Bruksanvisning

1 Last det bildet du ønsker å konvertere til en GIF ved å overføre det fra en digital kilde som et kamera eller et SD-kort, skanne det inn eller lagre den på skrivebordet ditt.

2 Åpne Photoshop. Velg "File" fra menylinjen og klikk "Åpne". I dialogboksen som dukker opp, bla til bildet du lastet og klikker på den.

3 Gjør eventuelle endringer i dokumentet du ønsker å gjøre nå, som for eksempel beskjæring eller foreta bildejusteringer.

4 Velg "Image" fra menyen og klikk på "Image Size". I dialogboksen som dukker opp, Endre "interpolering" til "Bikubisk Jevnere" og redusere størrelsen på bildet til det du trenger for ditt formål. Hvis det skjer for å være på et bilde med høy oppløsning, og du vil bruke den på Internett, redusere oppløsningen til 72 piksler per tomme. Klikk på "OK".

5 Velg "File" fra menyen og klikk på "Lagre for Web eller enheter." I dialogboksen som dukker opp, velger GIF som filtype. Fra "Fire Up" previews, velg den med lavest filstørrelse som du finner akseptabelt. Klikk på "Lagre". I dialogboksen Filnavnet og klikk "Lagre".