Hvordan lage HTML e-post i Mac Mail

HTML e-post brukes primært for å bevare formateringen og visuell appell av en melding. Fordi HTML bevarer formateringen så godt, mange bedrifter bruker HTML-e-postmeldinger for sine annonser eller nyhetsbrev. Dette resulterer ofte i spam-filtre som fanger e-postmeldinger og filtrering dem ut. Mac Mail, Apples e-postklient, inkluderer ikke en måte å sende HTML-e-postmeldinger. Men det er en midlertidig løsning som vil tillate deg å lage en HTML-e-post og send det gjennom Mac Mail.

Bruksanvisning

1 Lag din HTML e-post i en Web editor eller tekst editor.

2 Rediger HTML e-post for maksimal kompatibilitet. Fordi ikke alle e-postklienter støtter alle HTML-koder, redigere koden for å nå det maksimale antallet e-postklienter mulige. Unngå å bruke kompliserte oppsett. Selv relative koblinger kan fungere, anbefales det at du bare bruker absolutte linker i HTML e-post. Absolutte koblinger inneholder hele adressen til linken, mens relative koblinger bare inneholde en link til den enkelte side. Unngå CSS også, fordi noen e-postklienter fortsatt ikke støtter det.

3 Åpne HTML-e-post i Safari. Denne prosessen vil kun fungere i Safari, så ikke bruk Firefox eller Opera.

4 Send HTML e-post. I Safari klikker du på "File" -menyen og velg "Send til innholdet på denne siden." Dette vil åpne din e-post i Mac Mail. Formateringen kan se annerledes ut i Mac Mail, men det burde fikse seg selv når du sender e-posten.

5 Skriv inn en mottaker i "Til:" -feltet og klikk "Send".

Hint

  • Du kan bruke denne prosessen til å formatere nyhetsbrev.
  • Noen e-postklienter ikke er i stand til å motta HTML e-post; disse kundene vil i stedet se HTML-koden uten formatering.