Hvordan lage ikoner større eller mindre på en Mac

Mac OS kan du fortrenge flere ikoner på skjermen - eller vise innholdet for hver mappe som en liste.

Bruksanvisning

1 Sørg for at du er i Finder (se etter ikonet og ordet Finder på høyre side av tittellinjen).

2 Klikk på Rediger-menyen og velg Innstillinger. Du kan velge mellom tre kategorier: Generelle, synspunkter og etiketter.

3 Klikk på kategorien Generelt for å velge enten en tett rutenett mellomrom for dine ikoner (flere elementer) eller et stort rutenett mellomrom (et penere avtale).

4 Klikk på fanen Views å endre utseende og plassering av ikoner: Klikk på Standard Vis alternativer for å velge ikoner, og velg enten de er store eller små. Du kan også velge å ha ikoner feste til et usynlig rutenett slik at de holder penere, eller har ikoner automatisk ordnet etter navn, dato endret, dato opprettet, størrelse, type og merke.

5 Klikk på Standard Vis alternativer For å velge knapper, og velg enten en liten eller stor knapp størrelse. Du kan også velge å ha knapper feste til et usynlig rutenett, eller har ikoner automatisk ordnet etter navn, dato endret, dato opprettet, størrelse, type og merke.

6 Klikk på Standard Vis alternativer for å velge List, og velg en liten, medium eller stor ikon størrelse. Du kan også velge å ha en liste med kolonner for dato endret, dato opprettet, størrelse, form, etikett, kommentarer og versjon.

Hint

  • Velge å vise filene som knapper kan du klikke på dem bare én gang for å starte programmet som opprettet dem.
  • Velge å vise filene som store ikoner lar noen programmer lagre grafikk filen som et miniatyrbilde, noe som er en nyttig påminnelse om hvordan det ser ut.
  • Du kan endre innstillingene for bare ikoner ved å klikke på View og velge visningsvalg.
  • Endringene påvirker alle filer og mapper, så velg preferanser som vil gjøre arbeidet lettere og lettere sett. Du kan alltid endre innstillingene tilbake.