Hvordan lage Lines & Curves Med Pen Tool i PSP

The Pen Tool i Paint Shop Pro har tre segmenttyper som lar deg lage forskjellige raster eller vektor figurer og objekter. Punkt til punkt og Freehand lage både rette og buede linjer, mens linjesegmenter skaper rette linjer bare. Objekter trukket med Pen Tool på en vektor lag kan endres og re-sized utallige ganger, men objekter trukket på en raster lag ikke kan. Enten du ønsker å opprette et objekt med en rett eller buet linje, bruke Pen Tool PSP og riktig segment typen til å lage den.

Bruksanvisning

Punkt til punkt

1 Klikk på "File" øverst på PSP, og velg "New" eller "Open" fra rullegardinmenyen for å opprette et nytt bilde eller åpne en eksisterende.

2 Klikk Pen Tool nederst på Verktøy-verktøylinjen på venstre side av PSP.

3 Klikk på "punkt til punkt" ikonet under Segment Type på Tool Options paletten øverst på PSP.

4 Finn "Lag som Vector" boksen under Ny på Tool Options paletten. La boksen sjekket for å opprette objekter på en vektor lag, eller fjern merket for å opprette objekter på en rater lag.

5 Velg farger for din form fra forgrunnen og bakgrunnen fargepaletter i henhold Materialer på høyre side av PSP. Klikk på "Transparent" -ikonet på forgrunnsfarge paletten for å deaktivere kantfarge, eller klikk på "Transparent" -ikonet på bakgrunnsfargepaletten for å deaktivere fyllfarge. Minst én farge må være aktivert.

6 Klikk på bildet og dra ved startpunktet for å lage den første linjen, og deretter slipper du museknappen. For å opprette en figur med rette linjer, klikk der du vil neste linje skal vises, deretter slipper du museknappen. For å lage en form med buede linjer, klikk på den første linjen og dra i den retningen du vil at linjen skal kurve, så slipper du museknappen.

7 Klikk på "valg" på toppen av PSP, og klikk "Velg None" på rullegardinmenyen.

Freehand

8 Klikk på "File" øverst på PSP, og velg "New" eller "Open" fra rullegardinmenyen for å opprette et nytt bilde eller åpne en eksisterende.

9 Klikk Pen Tool nederst på Verktøy-verktøylinjen på venstre side av PSP.

10 Klikk på "frihånd" ikonet under Segment Type på Tool Options paletten øverst på PSP.

11 Finn "Lag som Vector" boksen under Ny på Tool Options paletten. La boksen sjekket for å opprette objekter på en vektor lag, eller fjern merket for å opprette objekter på en rater lag.

12 Velg farger for din form fra forgrunnen og bakgrunnen fargepaletter i henhold Materialer på høyre side av PSP. Klikk på "Transparent" -ikonet på forgrunnsfarge paletten for å deaktivere kantfarge, eller klikk på "Transparent" -ikonet på bakgrunnsfargepaletten for å deaktivere fyllfarge. Minst én farge må være aktivert.

1. 3 Klikk på bildet og dra på startpunktet for å lage en rett eller buet linje eller form. Slipp museknappen når du er ferdig.

14 Klikk på "valg" på toppen av PSP og klikk "Velg None" på rullegardinmenyen.

Linjestykke

15 Klikk på "File" øverst på PSP, og velg "New" eller "Open" fra rullegardinmenyen for å opprette et nytt bilde eller åpne en eksisterende.

16 Klikk Pen Tool nederst på Verktøy-verktøylinjen på venstre side av PSP.

17 Klikk på "linjesegmenter" ikonet under Segment Type på Tool Options paletten øverst på PSP.

18 Finn "Lag som Vector" boksen under Ny på Tool Options paletten. La boksen sjekket for å opprette objekter på en vektor lag, eller fjern merket for å opprette objekter på en rater lag.

19 Velg en farge for linjen fra Forgrunn fargepaletten i henhold Materialer på høyre side av PSP. Hvis du lager en figur, velger en farge for å fylle formen med fra bakgrunnsfargepaletten. Klikk på "Transparent" -ikonet på bakgrunnsfargepaletten hvis du bare ønsker å opprette en enkelt linje.

20 Klikk på bildet der du vil at linjen skal starte, drar linjen til der du vil ha det til slutt, deretter slipper du museknappen. Hvis du lager en figur, klikk på bildet hvor du ønsker å forlenge linjen, og slipp deretter museknappen.

21 Klikk på "valg" på toppen av PSP og klikk "Velg None" på rullegardinmenyen.