Hvordan lage løpesedler med dine bilder i PowerPoint

Microsoft PowerPoint er ansett som en elektronisk lysbilde kompilator, men programvaren gjør mer enn bare å automatisere presentasjoner. PowerPoint kommer fylt med en stor samling av maler, inkludert desktop publishing materialer som løpesedler. Selv PowerPoint maler er fullt utviklet, kan du raskt tilpasse dem med dine egne bilder for å virkelig fange oppmerksomheten med løpesedler. Lag en tilpasset handout komplett med dine egne digitale bilder ved hjelp av Microsoft PowerPoint.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft PowerPoint. Klikk på "File" fanen. Velg "New" alternativet.

2 Klikk på "Flyers" -knappen. Dobbeltklikk en fil mappe kategori. Selv om ønsket flyger typen ikke er oppført, kan du tilpasse alle flyger mal. Bla gjennom flyger maler og dobbeltklikk til å åpne den i hoved PowerPoint arbeidsområdet.

3 Klikk på fotografi, bilde eller utklipp følger med flyger malen. Trykk på "Delete" -tasten. Hvis det er flere bilder, gjentar du prosessen.

4 Klikk på "Sett inn" fanen øverst i arbeidsområdet. Klikk på "Bilde" knappen. Bla til plasseringen av bildet (e) for å sette inn. Dobbeltklikk på filnavnet og dra bildet på plass på flyger. Gjenta for å legge til flere bilder.

5 Marker hovedteksten header på PowerPoint flyger. Skriv over ordlyden med dine egne, for eksempel "Cat Adoptathon Denne lørdagen!"

6 Marker eksempelteksten på flyger, der hoved ordlyden er. Skriv over ordene med din egen tekst, noe som gir PowerPoint flyger informasjon som en beskrivelse av hendelsen, element for salg eller samfunnet møte.

7 Marker og skriv over plassholder kontaktinformasjons strimler eller tekstbokser på flyger. Dette vil avhenge av den PowerPoint-mal som velges. For å legge til tekstbokser for denne informasjonen, klikker du på "Text Box" -knappen på "Sett inn" -kategorien og bruker markøren til å tegne en tekstboks. Type inne i boksen med måte (r) flyger mottakerne skal kontakte deg for mer informasjon, for eksempel en nettside adresse, telefonnummer eller retninger.

8 Klikk på "File" fanen. Velg "Lagre som". Gi din PowerPoint flyger filen et navn, velg et sted å lagre det og klikk på "Lagre" -knappen.