Hvordan lage lysbildefremvisning

Hvordan lage lysbildefremvisning


Du har sannsynligvis en voksende samling av digitale bilder som sitter der på harddisken på datamaskinen ikke være nytes. Lage en lysbildefremvisning vil vise frem bildene dine og gjør det enkelt å dele dem med familie og venner på nettet. Lage en lysbildefremvisning er rask og enklere enn du tror. La oss komme i gang.

Bruksanvisning

Velg programvaren

1 Du kan bruke Windows Movie Maker programvare det er sannsynligvis allerede har på maskinen din hvis du har en PC, eller iPhoto hvis du har en Mac. Du kan også bruke en gratis, online lysbildefremvisning etableringen nettsted (se Ressurser).

2 Gå gjennom dine digitale bilder og velge de som du har tenkt å bruke i lysbildefremvisningen. Lage kopier av dine utvalgte bilder og sette dem alle i en ny mappe på datamaskinen. Navn mappen "Slide Show Pictures."

3 Hvis du bruker en lysbildefremvisning nettside, laste opp dine utvalgte bilder. Hvis du lager lysbildefremvisningen lokalt på maskinen din, velg "New Project" fra "Fil" -menyen. Importer de valgte bildene i lysbildefremvisning prosjekt ved å velge "Importer til samlinger" fra "Fil" -menyen.

4 Hvordan lage lysbildefremvisning

Dra hvert bilde i bildefremvisningen tidslinjen på den nedre delen av skjermen i den rekkefølgen du vil de skal vises. Du kan trykke på "play" -knappen for å teste det og se om du liker den rekkefølgen. Hvis ikke, dra og slippe bildene i den rekkefølgen du vil.

5 Nå kan du justere tidspunktet for lysbildefremvisning, overganger, og legge til spesialeffekter ved å eksperimentere med forskjellige innstillinger i "Verktøy" -menyen. Hvis du klikker på hvert bilde, og dra dem ut eller inn for å finne ut hvor lang tid det bildet vil bli vist i lysbildefremvisningen. Du kan også være lurt å legge til en tittelside og en avsluttende side i enden ved å velge "Tittel og rulle" fra "Verktøy" -menyen.

6 Det siste trinnet er der du lagrer presentasjonen. Klikk på "Lagre filmfil" fra "Fil" -menyen. Du vil få muligheten til å lagre det på din datamaskin, en CD, sende den, laste det opp til Internett, overføre den til et DV-kamera eller brenne den som en DVD. Filmen vil bli lagret i .wmv format.