Hvordan lage Microsoft Word Bokstaver i Rainbow Form

Hvordan lage Microsoft Word Bokstaver i Rainbow Form


Heldigvis finnes det to måter å kle opp Microsoft Word-dokument med regnbue tekst. Påfør en regnbue farge gradient til en hvilken som helst tekst i dokumentet ved å endre fargeinnstillingene font, eller bruke WordArt til å lage en regnbue teksten "bilde" med flere alternativer for å tilpasse regnbuens farger og tekstformatering.

velge Tekst

Merk teksten i dokumentet som skal vises i regnbuens farger. I kategorien Hjem, i Skrift-gruppen, klikker du på pil ned ved siden av skriftfarge-ikonet og klikk på "Gradient", med fargen gradient-ikonet, og velg deretter "Flere stigninger." En Format Text Effects panel åpnes som lar deg tilpasse graderingen.

Formatering Text Effects

På Format Text Effects panelet, velg "Gradient fyll" -knappen. Du kan velge en forhåndsinnstilt gradient, selv om disse bruker bare to farger. (I Word 2010 bare, du kan også velge en av to regnbue graderingsforhåndsinnstillinger.) For en regnbue gradient i Word 2013, klikker du hver glideren på fargelinjen i Gradient stopper delen og velger en farge ved hjelp av fargeikonet. Du kan også justere bredden på hver farge seksjon og legge til eller trekke glidebryterne for å endre antall farger. Du vil se hver innstilling brukes i sanntid på den valgte teksten. Hver farge kan også justeres for åpenhet og lysstyrke under Gradient stopper delen.

Making WordArt

Gå til kategorien Sett inn på båndet, og klikk WordArt i Tekst-gruppen for å sette inn WordArt i dokumentet. Den Tegneverktøy Format-kategorien vises på båndet. Klikk pil ned ved siden av Shape Fyll i form Stiler-gruppen, klikker du på "Graderinger," og deretter "Flere bakker" for å åpne en Format Shape panel. Dette panelet er lik den Format Text Effects panel beskrevet ovenfor, og stigningen kan tilpasses på samme måte.

Shaping WordArt

Du kan også forme din WordArt som en regnbue. For å gjøre dette, klikker du på ikonet Teksteffekter i WordArt Stiler-gruppen i kategorien Tegneverktøy Format, og velg en regnbue form fra Transform alternativ på menyen. Word tilbyr flere alternativer for å endre denne formen, tilgjengelig ved å høyreklikke WordArt og klikke på "Format Shape." Du kan også klikke og dra i hjørnene av WordArt boksen for å endre buen av regnbuen.

Kompatibilitetsmodus Issues

Gradient tekst effekter og tilpassede WordArt gradienter er bare tilgjengelige i Microsoft Word 2010 og senere versjoner. Disse funksjonene er ikke tilgjengelige i Office Online. Hvis du bruker Word 2010 eller senere og gradient alternativer er nedtonet, er Word opererer i kompatibilitetsmodus. For å deaktivere kompatibilitetsmodus på det aktuelle dokumentet bare og aktiver gradient tekst effekter, klikk på "File" og deretter "Konverter".