Hvordan lage og skrive ut dine egne design for gratis sertifikater

Hvis du har en nettside eller blogg, og ønsker å tilby en gratis gi bort til de besøkende, en god idé for at gi bort elementet er gratis sertifikater. Du vil kanskje også lage gratis sertifikat design for å tiltrekke besøkende til en bedrift nettside som en grafisk design tjeneste du tilbyr. Eller kanskje du bare ønsker å lage og skrive ut sertifikater av prestasjoner for barn å gjøre dem smile. Uansett hvilke særlige grunner, lage og skrive ut dine egne sertifikater er ikke et vanskelig prosjekt.

Bruksanvisning

1 Brainstorm ut dine designideer i en skissebok bruker fargeblyanter eller markører. Opprette et tegnet mal er alltid en god idé før du oppretter din utskrivbare design. Bestem deg for hva du vil ha som tema eller stil for sertifikatet. For eksempel kan en klassisk mer formelt sertifikat inkluderer en stilisert skrifttype som Monotype Corsiva. Et sertifikat som er rettet mer mot barn kan være mindre formell og mer moro, derfor kan en skrifttype som Kristen ITC være mer hensiktsmessig i slike tilfeller. Husk at de fleste sertifikater vil omfatte den type prestasjon, navnet på honoree, dato og institusjonen gi sertifikatet, samt en sel.

2 Velg et grafikkprogram til å designe dine sertifikater i: Photoshop eller freeware program GIMP er nyttige når du tar fatt på denne type prosjekter. Opprett et nytt dokument som vil bli sertifikatet ved først å velge "File" og deretter "Ny". Sett bredden og høyden på sertifikat dimensjoner til hva du vil den skal være. Vedtaket skal være koblet i neste. Velg en innstilling på minst 200 piksler for best utskriftsresultat.

3 Lag din sertifikat ved hjelp av forskjellige lag. For hvert nytt element (tekst, bilder, grafikk) du legger til designen, bør du plassere den på et eget lag. Hvis du trenger å få inn noen eksterne bilder eller grafikk, vil de automatisk bli plassert på et nytt lag. For eksempel, hvis du ønsker å skape en ramme for sertifikatet ditt design og deretter legge til filtereffekter til det å gjøre det synes eldre, kan du gjøre det uten at det endre din tekst eller annen grafikk som er under eller over grensen lag. Lag-panelet lar deg jobbe på ulike elementer innen den generelle design uten de endringene du gjør i dette elementet blir brukt til hele design. Den lar deg også til å gå tilbake til et tidligere trinn uten å miste det arbeidet du har gjort at du ikke ønsker å endre. Du kan også lettere flytte og endre størrelsen på den delen av teksten uten det utføring all teksten du har på siden. Når du har fullført sertifikatet design, lagre det som en høyoppløselig JPEG. Hvis noen andre skal skrive sertifikatene vil du også trenger å lagre en kopi på en CD.

4 Skriv ut dine design selv for å velge en profesjonell utskrift tjeneste for å gjøre det for deg. Hvis du har tenkt å skrive ut sertifikater selv, må du kjøpe en kvalitet papir, noe som betyr at firmaet ikke spinkel. Mange kontorrekvisita butikker bære denne type papir. kjøper også nok blekk til å skrive ut mengde sertifikater du har tenkt å skrive ut. Et annet alternativ er å ha sertifikatene trykt av et trykkeri eller og kontorrekvisita, slik som Staples eller Office Depot.