Hvordan lage tabeller i Excel 2007

Excel 2007 lar deg opprette, redigere og vise regneark fra en Windows-basert datamaskin. Ved hjelp av Excel 2007, kan du lage tabeller for å bedre organisere regneark og vise dem i en lettlest måte. Tabeller i Excel 2007 arrangere og vise data både horisontalt (som rader) og vertikalt (som kolonner). Den angis i den første raden i tabellen teksten fungerer som "header" for hver av kolonnene. Overskriften generelt beskriver hvilken type informasjon som finnes i cellene som ligger under den.

Bruksanvisning

1 Start Excel 2007 fra skrivebordet. Skriv inn informasjonen du ønsker å bruke som hver kolonne er "header" i side-by-side celler i samme rad.

2 Skriv inn data som du ønsker skal vises i radene direkte under hver av de "overskrifter" som du har skrevet ut. Kontroller at du har lagt inn informasjonen korrekt inn i cellene, og at dataene er sortert slik du vil at det skal vises i tabellen.

3 Klikk og dra musen over cellene som utgjør bordet du oppretter for å fremheve dem. Klikk på "Sett inn" fanen mot toppen av vinduet Excel 2007. Klikk på ikonet merket "Table" som vises rett under "Sett inn" -kategorien.

4 Klikk den tomme boksen ved siden av teksten der det står "Mitt bord har overskrifter" i vinduet som åpnes og klikk "OK" for å fortsette. Excel 2007 vil ta informasjonen du har lagt inn og lage en tabell i regnearket.

Hint

  • Rader i Excel 2007-regneark er merket med tall. Kolonner i Excel 2007-regneark er merket med bokstaver.
  • Ulike formateringsvalg vises i Excel 2007-menyen etter at du opprettet en tabell.