Hvordan lage Webområdetrafikk

Hvordan lage Webområdetrafikk


Alle nettsteder trenger trafikk. Enten du selger produkter eller tjenester, som gir nisje bestemt innhold eller bare blogging om livet ditt nettstedet ditt er irrelevant uten nettstedet besøkende. Det er to forskjellige måter å generere website trafikk: organiske og betalte. Organisk trafikk er et resultat av websidene dine blir indeksert og rangert etter spesifikke søkeord av søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. Betalt trafikk er resultatet av annonsering på nettstedet.

Bruksanvisning

Søkemotor trafikk

1 Optimalisere nettsidene dine slik at søkemotorene kan nøyaktig kategorisere ditt nettsted. De store søkemotorene se nettsteder som er organisert rundt smalt definerte emner. Ulike HTML-elementer på sidene og domenenavnet bestemme søkemotorene resultater. En viktigste søkeordet skal beskrive innholdet. Plasser dine viktigste søkeord i tittelen, overskrifter og innholdet på sidene.

2 Bygg linker til websidene dine. Søkemotorer finne betydningen av nettsider basert på antallet og kvaliteten av lenker som peker til sidene dine fra andre nettsteder. Du kan bygge lenker i en rekke forskjellige måter, inkludert oppføringen din side i web-kataloger, legge inn artikler på artikkelen kataloger eller legger til forumet relatert til nettstedet ditt emne. Teksten du bruker for koblinger er også viktig fordi det forteller søkemotorene hva siden inneholder. Inkluder søkeordsetninger relatert til nettstedet ditt emne i ankertekst av inngående linker.

3 Oppmuntre brukergenerert innhold og aktivitet. Søkemotorene måle en interessant nettside. En blogg eller et forum på nettstedet ditt som lar brukerne legge til innhold er en effektiv måte å få oppført høyere i søkeresultatene.

betalt Trafikk

4 Kjøp bannerannonser på andre nettsteder relatert til din nisje. Mange nettsteder tilbyr banner til salgs. Lage bannere som tilbyr en fordel for besøkende som vil lokke dem til å klikke på annonsen og besøke nettstedet ditt. Bannere er vanligvis solgt på en kostnad per visning basis slik at du betaler når annonsen vises i stedet for når annonsen blir klikket.

5 Kjøp pay-per-klikk annonser. Google, Yahoo og Bing tilbudet pay-per-klikk-annonsering. Disse annonsene er utløses når en søker, skriver inn et søkeord setning der en annonsør har å by på. Annonsøren er fakturert hver gang deres annonse klikkes og en søker besøker deres hjemmeside. Pay-per-klikk-annonsering er effektiv fordi den er rettet mot personer aktivt søker etter dine produkter eller tjenester, men det kan også være svært konkurransedyktig og dyrt.

6 Kjøp kostnad-per-view-trafikk. Cost-per-view eller CPV annonser kan du by på søkeord eller domenenavn og ha hele nettsiden pop opp under brukere gjeldende nettleservindu. CPV annonser er generert av programvare som brukerne har lastet ned og installert på datamaskinen med den uttrykkelige forståelse at de vil bli servert annonser. CPV-annonser kan målrettes og er billig. Trafikk Vance, Ad På Nettverk og CPV Market er noen selskaper som tilbyr disse typer annonser.