Hvordan lage Zune en flyttbar disk

Zune er Microsofts svar på iPod. Det er en digital media player kan spille av musikk og videoer. Innstilling av Zune som en flyttbar disk gjør at mediespilleren til å fungere som en bærbar ekstern harddisk, lett å transportere filer normalt ikke er kompatible med enheten til andre datamaskiner eller bare for sikkerhetskopiere formål. Gjør du det er ikke så vanskelig, men det krever litt register redigering og derfor kan komme av som skremmende.

Bruksanvisning

1 Koble Zune fra datamaskinen. Avslutt Zune programvaren.

2 Åpne "Kjør ..." fra Start-menyen i Windows. Skriv "regedit" i Kjør dialogvinduet og trykk Enter for å få opp Registerredigering.

3 Bla Registerredigering for oppføringen merket "HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Enum \ USB."

4 Se etter "PortableDeviceNameSpace" innenfor "\ USB \" -mappen, navigert til i forrige trinn. Dette innlegget vil mest sannsynlig være plassert innenfor "Vid

#### og Pid ############ - ######## - ######## - #### #### \ enhets~~POS=TRUNC "(der # er faktiske tall som er spesifikke for den aktuelle enheten).

5 Marker "PortableDeviceNameSpace" i ruten til venstre.

6 Change "EnableLegacySupport" til "1" Change "PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell" til "0" og endre "ShowInShell" til "1" Disse verdiene er redigert i den høyre ruten i "PortableDeviceNameSpace."

7 Koble Zune til datamaskinen igjen, via den medfølgende kabelen. Åpne Zune-programvaren.

8 Naviger til "Min datamaskin" i Windows Explorer. Zune vil nå dukke opp som en flyttbar stasjon, i stand til å bla gjennom og overføre filer til enheten.

Hint

  • Sørg for å sikkerhetskopiere registeret før du redigerer i tilfelle du gjør noe galt endringer.