Hvordan Lagre websider til en ekstern harddisk

Hvordan Lagre websider til en ekstern harddisk


De som gjør mange web-design, blogging, eller andre kreative arbeid på Internett kan være lurt å spare sin informasjon. Samtidig som de sparer til harddisken på datamaskinen er ikke en dårlig idé, kan du også ønsker å sikkerhets informasjonen opp på et sted mindre beskattes med vanlig, daglig bruk. Den eksterne harddisken er det perfekte stedet å holde digital kreativitet trygg. Videre lagring til en ekstern harddisk er ikke vanskeligere enn å spare til harddisken på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Koble den eksterne harddisken til datamaskinen. Sett den eksterne harddisken er kabelen inn i USB-porten på datamaskinen. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne den eksterne harddisken. Du vet dette har skjedd når et ikon for den vises på skrivebordet eller i "Min datamaskin" -mappen. Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner stasjonen, ta den ut og prøve det igjen, kanskje i en annen havn hvis det finnes.

2 I nettleseren, klikk på "File" drop down menyen.

3 Velg "Lagre siden som" fra "File" drop down menyen. Du vil ha muligheten til å lagre nettsiden som komplett (med alle tilhørende filer lastet ned), HTML bare, eller bare tekst. Velg hvilken du trenger.

4 Finn den eksterne harddisken bane. Den eksterne harddisken vil dukke opp i en av et par steder avhengig av hva slags maskin du har. På en Apple, bør den eksterne harddisken vises til høyre på toppen under «Enheter». På en PC, vil du være i stand til å finne datamaskinens eksterne harddisken inne i "Min datamaskin" -mappen. Den vil ha et ikon som ser ut som en harddisk, og vil bli navngitt enten en bokstav (for eksempel "E:") eller navnet på selve enheten (for eksempel "Acme ekstern lagringsenhet"). Naviger til den eksterne harddisken og finne hvilken mappe, om noen, ønsker du å lagre filen i.

5 Klikk på "Lagre" -knappen.

6 Trygg fjerning av den eksterne harddisken. Du kan tape mer enn de data du nettopp har spart hvis du ikke trygt fjerne enheten. På en PC, finner den eksterne harddisken under "Min datamaskin", høyreklikk den og velg "Trygg fjerning av maskinvare". På en Apple-maskin, klikker og drar harddisken til papirkurven. Du kan nå fysisk fjerne den eksterne harddisken.