Hvordan laste ned filmer og brenne til DVD

Hvordan laste ned filmer og brenne til DVD


Filmer, som musikk, er kreativ eiendom. Du kan kjøpe filmer offline, på en DVD-format, eller finne dem på VHS. Men du kan også laste ned filmer lovlig fra Internett og lagre dem på datamaskinen. Hvis filmen er i riktig format, kan du også brenne filmen til en DVD slik at du kan ta den med deg.

Bruksanvisning

1 Finn en juridisk, online, film nedlastingsside. Du vil alltid må betale for filmer hvis du laster dem ned lovlig på nettet. Steder å laste ned filmer lovlig inkludere iTunes, Blockbuster og CinemaNow (se Ressurser).

2 Klikk på "Movies" og deretter bla gjennom de ulike listene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en å laste ned, klikker du på den for å starte prosessen. For nettsteder som iTunes, må du logge inn på din iTunes-konto for å få tilgang til kjøp delen av butikken. Hvis et nettsted ikke krever pålogging, vil det kreve et kredittkort eller annen betalingsinformasjon før du kan starte nedlastingsprosessen.

3 Sett inn en DVD i diskstasjonen på datamaskinen. Den DVD må være tom, og det må være en skrivbar DVD.

4 Åpne din DVD-brenner programvare på datamaskinen. Dra filmfilen i den brenne delen. Hvis filmen er i et format som vil tillate det å brenne på en DVD, vil det dra inn den delen av DVD-brenner programvare. Hvis den ikke gjør det, betyr det at formatet ikke er riktig, og du blir nødt til å se den på datamaskinen. Mange ganger du ikke kan brenne en DVD filmer fordi filmene er beskyttet. Men du vil alltid være i stand til å se filmer på datamaskinen.

Hint

  • Sjekk nettsider for å sørge for at du ikke stjeler filmer før du registrerer deg eller melde deg på dem.
  • Hvis datamaskinen ikke brenne DVD, kan det være at datamaskinen ikke har en DVD-brenner innebygd i den. Sjekk spesifikasjonene for datamaskinen.
  • Bruk aldri et nettsted som kan skryte om piratkopierte filmer, eller et nettsted som viser nylig utgitte filmer gratis.