Hvordan laste ned programvare for en HP C7180

HP Photosmart C7180 er en blekkskriver utformet for å gi mange bildebehandlingsfunksjoner i én enhet. I tillegg til å skrive ut dokumenter og bilder, har C7180 en planskanner for bilder eller dokumenter, og en faksmaskin. I tillegg kan C7180 skrive ut direkte fra et minnekort, eliminerer behovet for å bruke en datamaskin for enkelte funksjoner. Hvis du har en C7180 som du installerer på en ny datamaskin, og du ikke lenger har den opprinnelige programvare CD, kan du laste ned Photo C7180-programvaren fra HP Customer Care hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Naviger til HP Customer Care hjemmeside ved å følge Resource link.

2 Skriv "C7180" i "Skriv inn produktnummer" boksen øverst på siden og trykker "Enter". Dette bringer deg til støttesiden for HP Photosmart C7180.

3 Klikk på "Programvare- og drivernedlastinger" ved siden av CD-formet grafisk.

4 Bruk rullegardinmenyen øverst på siden for å velge hvilken versjon av Windows installert på datamaskinen. Du kan også finne HP Photosmart C7180 programvare for Mac og Linux-baserte datamaskiner ved hjelp av denne menyen. Klikk "Next" Når du har valgt.

5 Klikk på plusstegnet ved siden av "Driver" for å se alle elementene i kategorien. Avhengig av hvilken versjon av Windows installert, kan du ha to forskjellige versjoner av HP Photosmart C7180 programvare å velge mellom: vanlig driver eller full-funksjonen programvare. Sjåføren er en mye mindre nedlasting, men inneholder ingen funksjonalitet bortsett fra å gjøre skriveren arbeid med datamaskinen. Hvis du for eksempel vil muligheten til å forhåndsvise og beskjære dokumenter og bilder før du skanner dem, velger full-funksjonen programvare i stedet.

6 Klikk på "Last ned" knappen ved siden av programvareversjonen du har valgt. Når nettleseren åpner en nedlastingsvindu, gå til skrivebordet og klikk på "Lagre" -knappen.

7 Dobbeltklikk på filen for HP Photosmart C7180 programvaren etter nedlastingen er ferdig. For eksempel, hvis du har valgt den grunnleggende driveren for Windows XP, blir filen heter "AiO_071_000_201_000_CDA_DriverOnly_Network_enu_NB.exe." Følg instruksjonene for å installere programvaren.