Hvordan laste ned STI Sparere

Lansert i 1980 som et boutique pistol produsent som har spesialisert seg på produksjon forbedrede versjoner av den klassiske M1911 pistol, har STI International vokst de siste årene til å bli en stor produsent av high-end skytevåpen med dusinvis av modeller å velge mellom. Hvis du er en lykkelig STI pistol eieren eller bare en fan av sitt arbeid, er du kanskje interessert i gratis skjermsparer tilgjengelig på STI International nettstedet. Last ned og installer STI skjermsparer hvis du ønsker datamaskinen for å vise din troskap til din favoritt skytevåpen merke.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser, og gå til STI International nedlastinger siden ved hjelp av linken i "Ressurser" i denne artikkelen.

2 Rull ned til bunnen av siden og klikk på "953KB Zip File" linken under "STI Singel Stack 1911 Screen Saver". En nedlasting vindu åpnes. Velg "Desktop" i navigasjonsvinduet, og klikk på "Lagre" -knappen.

3 Pakk ut filen "STI_1911ScreensaverSetup.zip" på skrivebordet til målmappen av ditt valg. Du kan gjøre dette med tredjeparts programvare som WinZip eller WinRAR eller ZIP utvinning evne innebygd i Windows.

4 Dobbeltklikk på filen "STI_TrojanScreensaverSetup.exe" etter ZIP-fil utvinning er fullført.

5 Klikk på "Godta og installer" når skjermspareren installasjonsvinduet vises, og klikk på "Ja" knappen når Windows ber deg om å bekrefte at du ønsker å opprette en ny mappe for skjermsparer filer. Når installasjonen er fullført, vil Windows skjermsparer utvalget verktøyet lanseres med STI skjermsparer allerede er valgt.

6 Klikk "OK" for å gå tilbake til skrivebordet og begynne å bruke STI skjermsparer.