Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon

Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon


Visste du at du kan sende bilder fra mobiltelefonen direkte til din Facebook-profilside? Det er lett å gjøre, og det er en fin måte å dele hva du gjør og ser med dine venner, familie eller kunder! Deling av bilder er en morsom del av online sosiale nettverk, så her er hvordan å laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon!

Bruksanvisning

1 Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon

Først må du forsikre deg om at mobilnummeret er registrert med Facebook. Hvis du vet det allerede er, kan du hoppe til trinn 6. Hvis du ikke er sikker på at det er registrert, og deretter logge inn på din Facebook-konto. Gå til toppen av siden og klikk på "Innstillinger". Dette vil ta deg til "Min konto".

2 Klikk på fanen som sier "Mobile". På mobilsiden, klikk på linken som sier "Registrer For Facebook Mobile Tekster".

3 Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon

Dette vil åpne opp en boks merket Trinn 1, som blir bedt om å velge ditt land og mobiloperatøren fra to rullegardinmenyene. Gjør dine valg og klikk på "Next".

4 Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon


Den neste boksen, trinn 2, ber deg om å gjøre følgende: "Bruke mobiltelefonen, sende en tekstmelding som bare inneholder bokstaven" f "(uten anførselstegn) til 32665 (fbook)". Send tekstmeldingen som beskrevet, og klikk deretter på "Next" for å gå til trinn 3.

5 Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon


Noen sekunder etter at du sender din tekst til Facebook, vil du motta en tekst tilbake fra Facebook som inneholder alfanumerisk mobile aktiveringskode. Gå tilbake til din Facebook-side, skriver du inn koden i boksen som vises, og klikk på "Bekreft".

Dette vil ta deg til bekreftelsessiden som viser at Facebook Mobile Application er lagt til din profil. Telefonen er nå satt opp til å sende bilder til din Facebook-profilside.

6 Nå som mobilen din konto er satt opp, er du egentlig klar til å laste opp et bilde! Ta et bilde med mobiltelefonen og sende det som en MMS-melding til denne adressen: [email protected]

Hvis du vil legge til en bildetekst til bildet ditt, bare ta det med i emnefeltet på meldingen!

7 Svært kort tid, det bildet du lastet opp vil vises på din Facebook-side! Det vil bli plassert øverst i meldingen kolonne med noen bildeteksten du skrev under. Alle bilder du laster opp vil også bli lagret i din profil under bilder for deg og andre å se senere.

8 Hvordan laste opp bilder til Facebook fra din mobiltelefon


Bildet av den felles badebasseng med her tok bare 33 sekunder før bildet vises på toppen av Facebook-side! Opplastingen kan variere, men det vanligvis ikke tar veldig lang tid for bildene dine for å bli lagt ut på siden din.

Hint

  • Lagre [email protected] opplasting adresse til telefonen under en lett å huske kontaktnavn som "Facebook Pix", og du vil ha det lett tilgjengelig når du ønsker å sette et nytt bilde på profilen din.