Hvordan laste opp filer til en webserver

En viktig del av å bygge et nettsted er å lære hvordan å laste opp filer til webserveren. Webserveren er datamaskinen som produserer ditt nettsted. Webserveren katalogen er lik katalogen av filer på harddisken på datamaskinen, bare de dokumenter eksternt lagret av hosting leverandør. Laste opp filer til webserveren din er en grei oppgave som blir enklere å fullføre når du blir vant til prosessen.

Bruksanvisning

1 Bruk FileZilla til å laste opp filer til webserveren din (se Resources.) Dette er et gratis program laget for nybegynnere. Logg inn i konsollen ved hjelp av informasjon fra din web hosting leverandør (domene, konto brukernavn og passord). Når du logger inn, går du til mappen på datamaskinen som inneholder dine web-filer og dra og slipp filen til webserveren. Denne programvaren fungerer på nesten alle plattformer, inkludert Windows, Mac OS X og Linux.

2 Administrer websidene server filer ved hjelp Ipswitch WS_FTP. Denne programvaren, som inneholder avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dine filoverføringer, er tilgjengelig for en avgift (se Resources.) Forbindelsen ved hjelp av dine innloggingsdetaljer som tilbys av web hosting service, så viser du filer ved siden av hverandre --- lokal (datamaskin) filer vises på venstre og web server filer de vises på høyre side. Klikk på "Transfer" pilene til å flytte filer fra datamaskinen til webserveren side. Denne programvaren fungerer på Windows-systemer.

3 Overføre filer til webserveren ved hjelp av SmartFTP. SmartFTP er en betalt FTP programvare alternativ, men du kan begynne å laste opp web server filer gratis i 30 dager for å få taket på verktøyet (se Resources.) Når du har logget på med kontoopplysningene (brukernavn og passord,) vil du se en serie av vinduer som inneholder dine datafiler og web server, og forhåndsvisning vinduer som viser deg hva du er i ferd med å overføre før du tar noen handling. Last opp filer til webserveren din ved å dra og slippe dem til vindusruten som inneholder eksterne web-filer, eller planlegge en regelmessig overføring skal skje automatisk hvis du ønsker det. Dette alternativet er kompatibel med Windows-operativsystemer.