Hvordan laste opp store filer og hente dem

Hvordan laste opp store filer og hente dem


Enten du har mapper fylt med viktig, høyoppløste bilder, eller flere store presentasjoner for arbeid, laste opp store filer på nettet er en god måte både for å frigjøre plass på datamaskinen, og sikkerhetskopiere disse filene trygt. Selvfølgelig, etter at du har lastet opp filene dine, må du hente dem på et tidspunkt. En rekke nettsteder på Internett lar deg laste opp store filer, da gi deg en link for å spare som du kan besøke når som helst for å laste ned filene på nytt.

Bruksanvisning

Last opp og hente filer på megaupload

1 Åpne nettleseren og gå megaupload.com.

2 Klikk "Bla gjennom". Velg dine store filer, og klikk "Velg".

3 Klikk på "Send". Vent til filene dine til å laste opp. Kopier lenken som vises på neste side og lagre det. Lime inn lenken i din nettleser når du ønsker å hente store filer.

Last opp og hente filer på GigaSize

4 Åpne nettleseren og gå gigasize.com.

5 Klikk den tomme feltet ved siden av "Last opp", velg dine store filer og sjekke siden av vilkårene.

6 Klikk "Last opp nå." Vent til filene dine til å laste opp. Kopier lenken som vises på neste side og lagre det. Lime inn lenken i din nettleser når du vil hente filene dine.

Last opp og hente filer på UploadMB

7 Åpne nettleseren og gå til uploadmb.com.

8 Klikk "Bla gjennom". Velg dine store filer, og klikk deretter på "Select".

9 Klikk "Last opp nå." Vent til filene dine til å laste opp. Kopier lenken som vises på neste side og lagre det. Lime inn lenken i din nettleser når du vil hente filene dine.

Hint

  • Noen av disse tjenestene krever et medlemskap, og de kan bare lagre filene dine i en begrenset tid med mindre du oppgradere medlemskapet ditt til en som krever et gebyr. Ta kontakt med de enkelte nettstedene for detaljer.