Hvordan laste opp videoer til en server

Hvordan laste opp videoer til en server


Når det gjelder å dele hjemmevideoer og andre videoer på nettet, er det en rekke alternativer, inkludert publisere dem på din nettside eller til videodeling nettsteder som YouTube. Et annet alternativ, som også fungerer som en smart lagringsplass for å sikkerhetskopiere videoer, er å laste dem opp til en server. Laste opp videoen til en server krever nedlasting av en overføring av program, som det er flere tilgjengelige for deg å velge fra.

Bruksanvisning

1 Last ned en overføring av program som Kjerne FTP, Fetch eller FileZilla fra deres nettsider (se referanser). Kjerne FTP er gratis FTP-klient programvare spesielt for Windows-brukere, mens Fetch er for de med Mac OS. FileZilla har nedlastingsalternativer for Mac, Windows og Linux-brukere.

2 Åpne programmet og skriv inn vertsnavnet for serveren din i det aktuelle feltet. Programmet vil be deg om å skrive inn et passord hvis det kreves.

3 Velg videoene fra deres plassering på datamaskinen når den åpnes. Dra filene til serveren, som vil være på motsatt side av vinduet. Vent som videoene er lastet opp til serveren. Logg ut når du har lastet opp alle videoene dine.

Hint

  • Unngå å laste ned programvaren ved å laste opp videoene dine til en server ved hjelp net2ftp (se referanser), som er et web-basert FTP-klient. Skriv inn vertsnavnet og passordet, sjekk videoene fra deres plassering på datamaskinen, og klikk "Last opp".