Hvordan laste opp WMV-videoer

Hvordan laste opp WMV-videoer


En Windows Media Video-fil, vanligvis kjent som en WMV, er en videofil opprettet av Microsoft. Mange WMV-filer er store og kan ikke bare knyttet til en e-post og sendes til venner eller familiemedlemmer. Ved å laste opp dine WMV-filer på en gratis fil hosting nettsted, kan du dele dine favoritt videoer med venner og legg dem på en rekke sosiale nettverk nettsteder.

Bruksanvisning

1 Velg en gratis fil hosting tjeneste, for eksempel Mediafire, YouShare eller Sendspace. Avhengig av området, må du opprette en personlig konto.

2 Klikk på "Browse" -knappen og finn WMV som er lagret på harddisken på datamaskinen. Avhengig av filen hosting tjeneste du velger, må du kanskje klikke en "Last opp" knappen for å finne din WMV. Hvis du ønsker å laste opp flere videofiler, klikk på "Legg til flere filer" -knappen. Du kan også velge flere filer ved å holde "Ctrl" -knappen på tastaturet og individuelt velge hver fil. Deretter klikker du på "Åpne".

3 Klikk på "Del" for å sende dine opplasting videoer til venner og familiemedlemmer via e-post eller legge dem ut på et nettsamfunn, som Facebook, MySpace eller Twitter.

4 Skriv inn din e-postadresse, så vel som mottakernes e-postadresse hvis du ønsker å sende den opplastede filen via e-post. Klikk på "Send" -knappen. En e-post som inneholder en link til din opplastede fil, vil bli sendt til mottakerne. Hvis du ønsker å legge ut videoen filen på nettet, kan du klikke på en av de sosiale nettverk nettstedet ikoner. Legg en melding i tekstboksen og klikk "Send". Hvis du ikke er logget inn som spesifikke sosiale nettverk nettside, må du logge deg på kontoen din før videoen kan bli lagt ut på nettet.