Hvordan legge Fish til Plus Aquarium Screensaver

Microsoft Plus! program for Windows XP inneholder et akvarium skjermsparer basert på den fulle versjonen laget av Prolific Publishing Serene. The Plus! marine akvarium omfatter bare en demo av den fullstendige versjonen og tillater ikke fisk som skal legges. Men du kan kjøpe en oppdatert versjon av Serene nyeste akvarium skjermsparer, Serenescreen Marine Aquarium 3.1, som tillater opp til 30 fisk å være i tanken på en gang.

Bruksanvisning

1 Fikk til SereneScreen.com å kjøpe fullversjonen av programmet.

2 Velg den versjonen du ønsker å laste ned. Flere versjoner er tilgjengelig, og tidligere utgaver tillater opp til åtte fisk i tanken på en gang.

3 Last ned demoen programmer før du laster ned fullversjonen for å sikre kompatibilitet med systemet, og for å se hvor godt det fungerer med grafikkortet.

4 Installer programmet er fullversjonen, og angi nøkkelkoder for å aktivere programvaren.

5 Trykk "Mellomrom" for å åpne skjerminnstillinger, og velg den fisken du ønsker å inkludere i tanken. Du kan også velge å la fisken til å bli tilfeldig valgt.

Hint

  • Microsoft Plus! linje av medieprogramvareprodukter inkludert skjermsparere og temaer for Windows-operativsystemer som gikk forut for Windows Vista og Windows 7, slik at skjermspareren er kanskje ikke kompatible med noen datamaskiner.
  • Vær forsiktig når du laster ned "gratis" skjermsparere eller oppdateringer som sier de har full fisk pakken for akvariet ditt. Screensaver nedlasting nettsteder har ofte spionprogrammer eller annen skadelig innhold.