Hvordan legge inn flere bilder til Facebook for en venns profil

Hvordan legge inn flere bilder til Facebook for en venns profil


Selv om du ikke kan laste opp et bilde direkte til en av dine venners Facebook-profiler, gjør nettsamfunnet dele bilder ganske enkelt. Hvis du har mer enn ett bilde å dele med en venn, enten opprette et album på din egen side og merke din venn, eller legge ut bildene rett til din venns profil vegg. Alt innhold som sendes til din venns profil er i hennes kontroll, slik at hun får lov til å fjerne ethvert tag du bruker eller slette bildet fra hennes veggen hvis hun ikke liker det.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Profil" linken øverst på en hvilken som helst Facebook-skjermen og deretter "Bilder" linken under profilbildet.

2 Klikk på den grå "Last opp bilder" -knappen øverst til høyre på siden.

3 Klikk på den blå "Velg bilder" -knappen og deretter bruke pop-up vindu for å velge bildene som skal lastes opp. Vinduet viser datamaskinens harddisk mapper. Naviger til mappen som inneholder bildene dine, og hold nede "Control" -tasten mens du velger flere bilder med musen. Klikk "Open" for å starte opplastingen.

4 Tag din venn når bildene er lastet opp. Facebook prøver automatisk å gjenkjenne dine venners ansikter i bildene, men du er også lov å tagge en venn manuelt. Klikk på "Tag Bilder" i sentrum av albumets siden og skriv inn navnet på personen. Klikk på bildene du vil tagge. Klikk "Lagre tagger." Kopier av bildene er sendt til din venns profil, og hun får en melding om handlingen.

5 Legge ut flere bilder rett til en venns vegg ved å klikke på "Foto" -ikonet i "Share" verktøylinjen. Klikk på "Last opp" og deretter "Browse" for å velge et bilde fra harddisken. Klikk en gang på et bilde og deretter "Open" for å velge det. Klikk "Del" for å legge inn bilder. Gjenta prosessen for å legge til et annet bilde.