Hvordan legge til BidVertiser annonser til WordPress Blog

Blogging er en bedrift for noen, og en hobby for mange. Selv om du er blogging for kjærligheten til blogging, er det fint å kunne tjene litt penger på det. Den ekstra inntekt kan bidra til å betale for hosting regningen og gi deg litt ekstra penger, eller selv gi full tid inntekt. Mange bloggere bruker Google Adsense for å tjene penger på sine blogger, men programmet bare betaler ut når en utgiver tjener totalt $ 100. For noen bloggere, som betyr at de må vente i måneder for å få pengene sine. Bidvertiser er et populært Adsense alternativ som har minimum utbetalinger på bare $ 10, og det er enkelt å legge til hvilken som helst nettside.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en utgiver konto på bidvertiser. Send inn grunnleggende kontaktinformasjon og bekrefte din e-postadresse for å komme i gang.

2 Logg inn på kontoen din og legge til dine nettsteder. Når de har blitt godkjent, klikker du på knappen ved siden av området du ønsker å jobbe med, og deretter klikker du på "Velg mal" -knappen.

3 Bestem hvilken størrelse annonser du vil bruke. Dette vil i stor grad avhenge av hvilken del av bloggen din du vil plassere dem på. Vertikale bannere er vanligvis best for sidefelt, og full eller halv bannere fungere godt for annonser i innlegget eller i topp- eller bunnteksten. Når du har bestemt bilde ved å klikke alternativknappen.

4 Tilpass fargene for annonsene. Du kan bruke en av sine fargepaletter eller lage dine egne. Når du er ferdig, klikker du på "Hent annonsekode" -knappen og kopier koden din.

5 Logg inn bloggens admin panel, og klikk "Presentasjon" og deretter "Theme Editor" for å legge inn annonser til overskriften, bunntekst eller enkelt innlegg. Klikk på linken for seksjonen vil du være å legge dem til, finne området der du vil at annonsene dine, og lime inn koden i.

6 Klikk på "Sidebar Widgets" i stedet for "Theme Editor" hvis du setter inn annonser i sidefeltet. Legg en tekst widget hvis du ikke har noe tilgjengelig ved å velge et større antall fra teksten widgets-menyen og klikke på "Lagre". Deretter drar teksten widget fra Tilgjengelige widgeter området til stedet der du vil ha den på sidelinjen. Klikk på konfigurasjon ikonet, lime inn koden i, lukke dialogboksen og klikk "Lagre endringer".

Hint

  • Hvis du ikke er komfortabel å legge koden i malen, kopiere all koden for seksjonen og lagre den i en Notisblokk-fil. På den måten, hvis du gjør noe galt kan du bare kopiere og lime inn den gamle koden tilbake igjen.