Hvordan legge til en Pay-knappen for å Blogspot

Hvordan legge til en Pay-knappen for å Blogspot


Legge til en betalingsknapp til bloggen din tillater besøkende å gjøre en donasjon elektronisk via den elektroniske betalingstjenester sikre server. Blogspot - nå kalt Blogger - inkluderer ikke avanserte e-handel funksjoner for å selge produkter, men du kan legge en enkel "betale" -knappen for lesere som ønsker å takke deg for din innsats og donere penger til bloggen din. Registrer deg for en Google Checkout-selgerkonto, deretter legge til Google Checkout Gadget til din Blogger-blogg.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren og registrerer deg på Google Checkout-selgerkonto. Klikk på "Settings" -fanen og deretter på "Integrering" linken. Klikk og fjern merket i boksen ved siden av "My Company vil bare legge inn digitalt signerte handlekurver" for å tillate at tjenesten skal fungere med din Blogger-blogg.

2 Logg deg på Blogger-kontoen din. Bla til bloggen som du vil legge til pay-knappen i hoved Blogger oversiktssiden.

3 Klikk på "Design" undermenyen linken nedenfor bloggens tittel.

4 Klikk på "Legg til gadget" fanen i Legg til og ordne sideelementer side. Avhengig av bloggen din mal, kan du legge til gadget øverst eller nederst på bloggen din side, eller i sidepanelet til venstre eller høyre på siden.

5 Skriv "Google Checkout" i søke Gadgets input boksen øverst i dialogboksen Legg til en Gadget vindu.

6 Klikk på "+" ikonet ved siden av Google Checkout Kundestøtte My Blog gadget. Dette åpner gadget konfigurasjonsvinduet.

7 Skriv inn din Google Checkout Merchant ID i det aktuelle input-boksen. Din ID er på hjemmesiden til Google Checkout-kontoen. Skriv en tittel på gadget og navnet på bloggen din i de relevante tekstbokser. Du kan også legge til en støtte beskrivelse, takk melding, og angi minimum og foreslo Tilskuddet er fra konfigurasjonsmenyen. Velg ønsket valuta fra "Valuta" i rullegardinlisten, og velg en bakgrunnsfarge for å matche fargene på bloggen din fra rullegardinmenyen.

8 Klikk i boksen for å bekrefte at du er enig i at Google Checkout vil vise offentlig forretningsinformasjon til å blogge besøkende som bruker tjenesten. Klikk på "Update" for å oppdatere innstillingene, klikk på "Lagre" knappen for å legge betalingen knappen til bloggen din.

Hint

  • Hvis du ikke allerede har en Google Checkout-selgerkonto, registrere deg for en konto på Checkout.google.com/sell.