Hvordan legge til et uttrykksikon i en linje på Facebook

Hvordan legge til et uttrykksikon i en linje på Facebook


Uttrykksikoner er små symboler som har tastaturet som formidler følelser. Facebook gjør det enkelt å sette inn uttrykksikoner inn linjer med tekst på det sosiale nettstedet, inkludert linjene i en privat melding eller vegg kommentar. Sett inn uttrykksikoner før, etter eller i mellom andre ord på linjen. Bruk en smilende uttrykksikon for å vise en venn at du fleiper, noe som ofte er vanskelig å formidle skriftlig kommunikasjon. Facebook smil kan også vise tristhet eller forvirring.

Bruksanvisning

1 Klikk i alle felt på Facebook som aksepterer tekst, for eksempel chat-funksjon, private meldinger program eller "Hva tenker du på?" feltet øverst på hjemmesiden din.

2 Begynn å skrive inn tekst. Når du kommer til det punktet i linjen der du vil bruke et uttrykksikon, bruker tastene på tastaturet for å lage ansikter. Øynene til et uttrykksikon er laget ved hjelp av et kolon ":" for to tradisjonelle øyne, eller et semikolon ";" for en vanlig og en blunke øye. Bruk en åpning parentes "(" for å betegne et surt ansikt og en avsluttende parentes ")" for å lage et smilende ansikt. En skråstrek "/" vil reflektere forvirring eller angst.

3 Når du har din melding og uttrykksikon, trykke "Enter" tasten for å sende melding i chat, et kommentarfelt eller privat melding søknaden. Hvis du legger til en ny statusoppdatering i "Hva skjer i ditt sinn?" felt, klikker du på "Share" -knappen. Chat og meldingsprogrammer sette uttrykksikon til en tegnefilm ansikt med den aktuelle følelser, mens uttrykksikoner som er opprettet i andre Facebook felt vises akkurat som du skrev dem.