Hvordan legge til innhold til Poser 7

Hvordan legge til innhold til Poser 7


Poser 7 er et 3D-modellering program som brukes av profesjonelle og amatører til å produsere både single-frame gjengir og animasjoner. Poser kommer med en rekke biblioteker som inneholder innhold, for eksempel figurer, rekvisitter, teksturer og positurer. Imidlertid er at brukeren ikke er begrenset til disse elementene ettersom det også mulig å ta med andre elementer i Poser for bruk. Poser kan bruke modeller og gjenstander som har blitt gjort for det spesifikt, men det kan også importere en rekke andre modellformater.

Bruksanvisning

Poser modeller

1 Last ned en Poser modell som du ønsker å bruke. Disse kan fås for kjøp fra nettsteder som "Daz 3D" og "Renderosity". Begge disse områdene har også gratis seksjoner fylt med modeller du kan bruke. Kontroller at filen er en Poser (Pzr-fil).

2 Klikk på filen for å automatisk kjøre installasjonsprogrammet. Hvis du har mer enn én versjon av Poser på systemet, veilede installasjonsprogrammet til den du vil bruke, og klikk "OK."

3 Åpne Poser 7. Klikk på "Library" -fanen til høyre for å avdekke alle bibliotekene. Dersom tallet var poseable, vil du finne det i "figur" bibliotek. Hvis det er en propell, kan det være i enten "props" eller "Tall" bibliotek.

andre modeller

4 Last ned en modell som du ønsker å bruke, og pass på at det er i ett av formatene som Poser 7 import.

5 Åpne Poser 7. Slett standard figur som står på scenen. Velg "File" og klikk "Importer". I dialogboksen velger du filtypen du importerer. I dialogboksen som dukker opp, bla til den modellen som du vil importere, og åpne den.

6 Klikk på "Library" fanen til høyre. Velg "Prop" bibliotek. Klikk på "Opprett en ny mappe" ikonet nederst og mappen navnet på din modell. Åpne mappen. Klikk på "Legg til i bibliotek" -mappen. I dialogboksen, navnet på din modell, og klikk "OK." Det vil nå vises i "Prop" bibliotek for senere bruk.