Hvordan legge til Lyric Effects til en YouTube-video

YouTube lar deg laste opp og dele dine digitale videoer med andre mennesker på Internett. Hvis du publiserer en musikkvideo, kan det være lurt å legge til tekster til videoer for avklaring eller oversettelses formål. Du kan bruke YouTubes innebygde merknader verktøy for å skrive tekster direkte til YouTube-videoen og konfigurere tidspunkt for når de lyriske teksteffekter vises.

Bruksanvisning

1 Logg deg på YouTube-kontoen.

2 Klikk brukernavnet ditt i øverste høyre hjørne, og klikk deretter på "Videoer".

3 Klikk på pil ned-ikonet ved siden av videoen du vil redigere, og velg deretter "Kommentarer".

4 Rull video timeren til det punktet i videoen der du ønsker å sette inn tekster, og stanse videoen.

5 Klikk "Legg til Kommentar" og velg deretter "Note". En tekstboks vises på videoen.

6 Klikk og dra på tekstboksen for å plassere den hvor du ønsker teksten skal vises inne i videobildet.

7 Skriv inn teksten du ønsker å vise på videoen i "Note" boksen. Du kan velge en tekststørrelse og farge for tekstene dine.

8 Klikk og hold på høyre side av den blå timer boksen i videoen tidslinjen, og dra den til høyre for å endre hvor lang tid du ønsker teksten å vise. Du kan også skrive inn eksakte tider i "Timing" begynnelse og slutt tekstbokser. Du må kanskje eksperimentere med timingen før du får innstillingene riktig.

9 Klikk "Lagre" for å lagre lyrisk effekt til videoen. Du kan tillate at videoen skal spilles for å forhåndsvise endringer når som helst.

10 Gjenta denne prosessen for å legge til andre tekster i videoen, og deretter klikker du på "Publiser" -knappen for å gjøre endringene publikum på YouTube-videoen.