Hvordan legge til Server Side Includes til en hjemmeside med PHP

En Server Side Include (SSI) er en liten bit av HTML som kan settes inn på en side på nettstedet ditt ved serveren når siden lastes. En enkelt Server Side Include filen kan brukes igjen og igjen på mange sider av et nettsted, og dermed spare mye vedlikeholdsarbeid når endringer må gjøres.

Bruksanvisning

Hvordan lage HTML Inkluder

1 Hvordan legge til Server Side Includes til en hjemmeside med PHP

Først opprette HTML som du vil skal vises i stedet for PHP Inkluder. Dette er ikke en komplett nettside; det er bare den lille bit av HTML som vil bli inkludert på et større nettside der du angir. Den medfølgende bildet viser et eksempel på en meny som kan lagres som en inkludere.

2 Opprett en ny katalog på nettstedet ditt for å holde inkluderer filer. En katalognavn som "inc" eller "inkluderer" er hensiktsmessig. Lagre HTML-kode i den katalogen. Eksemplet i trinn 1 kan lagres som menu.html.

3 I tilfelle av en meny eller ta med linker, skrive linkene på en slik måte at de vil fungere uansett hvor de er på ditt nettsted. Du må kanskje bruke absolutte linker for å oppnå dette.

4 Inkluderer kan sette inn noen HTML: et bilde, en e-postadresse, en personvernerklæring, et bord, en logo.

Hvordan skrive PHP Inkluder Command

5 På din komplette websider, skrive PHP Ta kommandoen på siden i den nøyaktige plasseringen der den medfølgende tekstutdrag av HTML skal vises.

6 Hvordan legge til Server Side Includes til en hjemmeside med PHP

For eksempel si at du arbeider på hjemmesiden din: index.php, bruker menu.html eksempel fra kapittel 1, vil du legge til PHP vist på bildet for å plassere en inkludere på hjemmesiden din.

Når siden er lastet i nettleseren, det som er vist i den posisjonen på siden er HTML fra den inkluderte filen.

7 Bildet i trinn 2 viser en bane til den medfølgende tekstutdrag (menu.html) som finnes i en katalog som heter "inkluderer" på rotnivå webserveren. Siden menu.html filen er skrevet slik at linkene for menyen vil fungere uansett hvor de er plassert på stedet, det samme inkludere kan legges til mange andre sider i tillegg til index.php-siden. Faktisk kan du legge det inkluderer til hver side på nettstedet ditt.

8 Hvis du ønsker å endre på menyen (eller noe du har lagt til en side ved hjelp av en PHP inkluderer) du bare finne den opprinnelige menu.html filen i inneholder katalogen, endre den og laste opp endringene. Hver enkelt side på nettstedet som bruker som inkluderer filen vil gjenspeile endringen umiddelbart.

Du kan se at Server Side Includes kan spare deg for mye tid og krefter når du trenger å gjøre endringer i elementene som vises om og om igjen på ditt nettsted.

Hint

  • Bildet i trinn 1 viser en meny som bruker nettstedet rot som et utgangspunkt for en link. Den / før katalogbanen indikerer at veien til koblingen begynner på stedet roten. Hvis du bruker en Apache-server, kan du skrive linkene på denne måten, slik at de vil fungere på en hvilken som helst side på nettstedet.
  • Postoperative sårinfeksjoner er perfekt for menyer, topp- og bunntekst, kontaktinformasjon, personlige opplysninger, eller andre sideelementer som vises på de fleste eller alle sidene på nettstedet ditt.