Hvordan legge til Soft Effects til WordArt

Microsofts WordArt bibliotek gir brukerne tilgang til grafisk tekst som kan brukes til å futt opp et dokument og fange oppmerksomheten til leserne. WordArt er tilgjengelig for omtrent alle av programmene i Microsofts Office-pakke. Du kan forvrenge dokumentets WordArt ved å velge fra flere stiler og legge effekter til det. Hvis du vil at WordArt å blande inn dokumentets header eller bakgrunn, kan du bruke en myk glød effekt for å myke opp kantene på WordArt.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på Microsoft Office-dokument som inneholder WordArt du ønsker å redigere.

2 Velg ønsket tekst, når dokumentet er lastet inn i den tilhørende Microsoft Office-program - Word, for eksempel. For å velge tekst, hold ned venstre museknapp mens du drar sin markøren over teksten.

3 Klikk på "Format" -fanen i Microsoft Office-programmer verktøylinjen, og klikk deretter på "Text Effects" -ikonet under kategorien.

4 Marker "Glow" overskriften i Text Effects kontekstmenyen. Fremhev ett av de tilgjengelige myke gløden effekter for å forhåndsvise tekst med effekten. Klikk på den ønskede effekt for å bruke den til WordArt.