Hvordan legge ved en fil til en e-Merge i en distribusjonsliste i Outlook

Hvordan legge ved en fil til en e-Merge i en distribusjonsliste i Outlook


Den gode nyheten er at om du bruker Outlook 2002 til 2010, kan du inkludere vedlegg i en e-post flette. Den "andre" nyheten er e-flette vedlegg er ikke en standard Outlook alternativet, så å utføre denne oppgaven krever å laste ned og installere en tredjeparts add-in. Avhengig av tillegget du velger, men flere alternativer og leveringsmåte kan gjøre disse tredjepartsverktøy kostnadseffektive og effektive, spesielt hvis du regelmessig inkludere vedlegg i e-post fusjonere distribusjoner.

Bruksanvisning

Delvis Integrert Add-In

1 Åpne Outlook, velge bestemte mottakere eller hele distribusjonsliste, og deretter skrive og forhåndsvise meldingen du ønsker å inkludere i kroppen av e-posten på vanlig måte.

2 Åpne din Outlook-tillegget og fyll i hodeinformasjon. Start med å skrive inn navnet på distribusjonslisten i "Til" -feltet, og deretter legge til emnet for meldingen i "Emne" -feltet.

3 Legg dokumentet du vil ha med som et vedlegg ved å klikke på en liten boks til høyre for inntastingsfeltet og deretter navigere til plasseringen av dokumentet. Velg det, gå tilbake til meldingshodet og klikk "OK" for å legge til vedlegget.

4 Gå tilbake til Outlook, åpne utboksen og velg utskriftsflettingen meldingen.

5 Klikk "Send / motta" i hovedmenyen og deretter "Send alle" for å sende din melding og dens vedlegg.

Helintegrert Add-In

6 Åpne Outlook og velg navnet på utskriftsflettingen søknad fra verktøylinjen i Outlook for å åpne programmet.

7 Velg "Outlook distribusjonsliste" som kilde for din email fusjonere. Åpne den aktuelle distribusjonslisten hvis du har mer enn én, og deretter velge noen eller alle adressene i listen. Klikk "Importer" for å sette opp utskriftsflettingen adresselisten.

8 Skriv inn meldingsteksten i Outlook.

9 Fest dokumentet du vil sende sammen ved å velge vedlegget alternativ i verktøylinjen eller fra en rullegardinmeny alternativer. Naviger til plasseringen av dokumentet, velg den og klikk "OK" for å legge til vedlegget.

10 Legg header informasjon, klikk på "Send / Motta" fra hovedmenyen Outlook og deretter «Send alle" for å sende din melding og dens vedlegg.

Hint

  • Last ned og bruke prøveversjonen av tredjeparts add-ins, hvis de tilbyr en, for å sikre at programvaren dekker dine behov. Gebyr-baserte Outlook-tillegg som Utskriftsfletting Toolkit and Easy Utskriftsfletting tilbudet en "prøve før du kjøper" alternativet.