Hvordan legger jeg til et rutenett i Microsoft Paint?

Hvordan legger jeg til et rutenett i Microsoft Paint?


Windows Paint har en enkel grid verktøy som er tilgjengelig gjennom kategorien Vis programmets. Verktøyet forenkler bildejusteringen og er nyttig som en referanse for å måle størrelsen på Figurene du tegner. Selv om verktøyet er ikke like robust som de som du finner på mer avanserte grafiske redigeringsprogrammer - for eksempel mangler det "Fest til rutenett" -funksjonen - det er fortsatt tjener sin hensikt som en justeringsverktøy.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Windows" tasten, skriv "Paint".

2 Velg "Paint" fra resultatskjermbildet for å åpne Paint-programmet.

3 Åpne "File" -menyen, velg deretter "Open". Bla til bildet du vil vise, og deretter dobbeltklikker du på bildefilen for å åpne den i Paint. Alternativt, hvis du ønsker å opprette en ny tom fil, åpner du "Fil" -menyen, og velg deretter "Ny".

4 Klikk på "View" -fanen på Paint båndet.

5 Velg "Rutenett" boksen i Vis eller Skjul gruppe. Et rutenett vises liggende Paint lerretet området.

Hint

  • For å opprettholde størrelsesforholdet for en forhånds figuren, klikker du figuren du vil bruke fra "Shapes" gruppe, og deretter holde nede "Shift" tasten mens du flytter musen.
  • Du kan også aktivere linjaler verktøy som bidrar ytterligere. Klikk på "View" -fanen, velg "linjaler" boksen i Vis eller Skjul gruppe.
  • Hvis du ønsker å stille inn størrelsen på bildet, åpne "File" -menyen, og velg "Properties". Bruk de tilgjengelige innstillingene for å angi bilder størrelse.
  • Klikk på "Zoom inn" for å få en nærmere oversikt over lerretet. Rutenettlinjene vises med større avstand fra hverandre.
  • Klikk på "Home" -kategorien for å få tilgang til Paint tegning og maling verktøy. Klikk et verktøy for å begynne å tegne.
  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Windows 8.1 og Microsoft Paint versjon 6.3. Instruksjoner kan variere litt eller betydelig med andre versjoner og produkter