Hvordan lese tegneserier Online Gratis

Tegneserier har vært en del av barndommen siden advent av tegneserieformatet i 1934. Mange gutter og jenter har gjennomført sin kjærlighet til tegneserier inn i voksenlivet. Den tradisjonelle papir og blekk tegneserie ser ikke ut til å være i fare for å forlate oss, men Internett har gitt opphav til en ny måte å lese noen av dine favoritt klassiske tegneserier online.

Bruksanvisning

1 Det er lettere å finne uavhengige og ukjente tegneserier å lese på nettet gratis. Men det er også flere kjente tegneserier tilgjengelig gratis på nettet. For eksempel, The Collins Compendium of Free Comics Online tilbyr over 300 juridisk merkenavn tegneserier gratis (se ressurser).

2 En annen populær ressurs er Marvel Comics. Selv om det er et gebyr-basert nettsted, Marvel tilbyr også ukentlig gratis tegneserie leser på deres hjemmeside (se ressurser). For å utforske, besøk Marvel Digital Comics og bla ned under overskriften "Denne ukens Picks." Disse er gratis ukentlige titler som Marvel setter opp for å gi deg en smak av sine digitale tegneserier. Velg en tittel og klikk "Åpne" for å få tittelen opp på skjermen.

3 Bruk pilen på navigasjonslinjen nederst på skjermen for å bla gjennom sidene i tegneserien. Hver gang du klikker på pilen, nettbaserte leser og zoomer inn hvis du til den delen av siden bør du lese videre. Du kan navigere fremover og bakover i tegneserien etter behov.

4 Klikk "Magnify tekst" på høyre side av navigasjonsfeltet hvis du har problemer med å lese teksten. Markøren blir et forstørrelsesglass som du kan flytte over noe du vil forstørre. Du kan manuelt endre størrelsen på tegneserien å passe på skjermen med "zoom" glidelinjen til venstre på skjermen på navigasjonslinjen. Hvis du ønsker å lese i fullskjermmodus, klikker du på "Full Screen" alternativet ved siden av "forstørr tekst" alternativet. Hit flykte for å avslutte fullskjermmodus.

5 Besøk Collins Compendium of Free Online Tegneserier å lese svært sjeldne og collectible versjon av den første opptreden av Superman i Action Comics # 1. Mens det skannede tegneserien er det opprinnelige, det er ikke i god form. Mens du er der, kan du lese noen klassiske Avengers, Spiderman, Hulken og X-Men. Nettstedet har også "dark horse" tegneserier, "image" tegneserier og "Vertigo" tegneserier.