Hvordan Morph bilder

Hvordan Morph bilder


Morphing bilder verker som flekker gjør på et oljemaleri. Det er en god måte å lage noen surrealistiske eller drømmeaktige effekter i et bilde ved å manipulere rette linjer og buede dem. Høy kvalitet bilderedigeringsprogrammer som Adobe Photoshop og Corel Paintshop Photo Pro har "liquify" verktøy som gjør det relativt enkelt å lage hva effekten du ønsker, men justere bildet tar tid og tålmodighet.

Bruksanvisning

1 Åpne bilderedigeringsprogram og bildet du ønsker å morph. Fra "Filter" -menyen, velg "Gjør flytende" -verktøyet.

2 Gjennom alternativene for morphing bildet. I Adobe Photoshop, gir Gjør flytende verktøy alternativer som "fremtids varp, snurre, pucker, bloat og push."

3 Sett din pensel størrelse, tetthet og trykk. Brush size velger hvor stort et område du vil påvirke, tetthetskontroll hvor sterk kanten av børsten er, og trykk endrer hvor mye du påvirke bildet.

4 Fordreie bildet ved å velge verktøy som ser ut som en hånd peker. Klikk og dra markøren å fordreie bildet.

5 Snurre, pucker og blåse opp bildet ved å velge riktig verktøy og utføre samme klikk-og-dra-aksjon.

6 Trykk på bildet ved å velge verktøyet. Dra opp for å presse piksler til venstre, og ned for å presse piksler riktige. For å bruke verktøyet vertikalt, til venstre for å presse piksler ned og dra rett til å presse piksler opp. Dette er litt mer intuitivt enn det høres ut, og etter litt trening bør du finne det lett å kontrollere. For å utvide eller trekke et bilde, klikker og drar med eller mot klokken henholdsvis.