Hvordan øke SSD Skrivehastighet

På grunn av deres hastighet og liten størrelse, solid state-harddisker (SSD) er et vanlig alternativ blant mange modeller av forbrukerelektronikk. I stedet for å måtte skanne en disk for data, moderne SSD lagre data i en flash-basert format som gjør det mulig for nesten øyeblikkelig tilgang. Mens fordelene med solid state-harddisker er mer enn nok for de fleste PC-brukere, kan enkelte eiere ønsker å finpusse sine SSD for å øke sin data-skriving makt ytterligere. Opprette en justert partisjon er en måte du kan øke skrivehastigheten på SSD.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -menyen og velg "Søk" boksen. Skriv "Ledetekst", høyreklikk på ikonet og velg "Kjør som administrator."

2 Skriv inn administrator brukernavn og passord for å starte hevet ledetekst.

3 Opprett justert SSD partisjonen ved å skrive inn følgende kommandoer inn i hevet ledetekst. Trykk Enter-tasten etter hver kommando:

diskpart

list disk

Velg disk D (Merk: erstatte "D" med bokstav navnet på SSD i Windows.)

opprette partisjon primære align = 1024

aktiv

exit

4 Kontroller justert partisjonen ved å skrive inn følgende kommandoer inn i hevet ledetekst, trykker på enter-tasten etter hver kommando:

diskpart

list disk

delect disk D (Merk: erstatte "D" med bokstaven til SSD.)

liste partisjon

5 Kontroller at partisjonen ble opprettet ved å sikre at "1024 KB" er under "Offset" -kolonnen i den informasjonen som blir tatt ut etter oppstart listen partisjonen kommandoen.

Hint

  • Denne spesifikke hastigheten tweak kan bare utføres på en Windows-basert PC, ikke en Mac.