Hvordan oppdatere drivere på en USB-kabelmodem 351000

Kabelmodemer er generelt utformet for å gi Internett-tilkobling for små nettverk. De omfatter et Ethernet lokalt nettverk port eller USB lokalt nettverksport som en datamaskin kan bruke til å koble til modemet og Internett. For USB nettverkstilkoblinger, i de fleste tilfeller en enhetsdriver må installeres på datamaskinen for at datamaskinen til å koble til modemet og Internett. Av og til må USB-driverne oppdateres for sikkerhet eller ytelse grunner.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen, og deretter høyreklikk på "Computer" eller "Min datamaskin". Klikk på "Manage" i rullegardinmenyen som vises. Klikk på "Device Manager" i vinduet som vises.

2 Klikk på "Nettverkskort" header i listen over enheter. Høyreklikk på USB-kabelmodemet enhet som er oppført, og klikk på "Oppdater driver" -knappen.

3 Klikk på "Installer fra en liste eller en bestemt plassering (avansert)" -knappen, og klikk deretter på "Next" -knappen.

4 Velg "Søk etter den beste driveren på disse plasseringene" -knappen, klikk på "Inkluder denne plasseringen i søket" boksen, og klikk deretter på "Browse" -knappen.

5 Bla til USB-modemet driverfilene som er lastet ned og lagret på datamaskinen, og klikk deretter på "OK" -knappen, og klikk deretter på "Next" -knappen.

6 Klikk på "Finish" -knappen når Windows har funnet, valgt, og installerte de nye driverne. De oppdaterte drivere for USB-modemet er nå installert.